""
""

Evandro se seli u Francusku, obeštećenje dva miliona evra?

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.05.14. | 17:31

Sent Etjen zainteresovan za najboljeg igrača Estorila, ali...

 

Ukoliko se nešto drastično ne promeni u završna tri kola Lige 1, Sent Etjen će od jeseni učestvovati u Ligi Evrope, otuda se već prave planovi za međunarodnu scenu, a jedan od igrača koji bi mogao da zaigra u zelenom dresu je ovdašnjim ljubiteljima dobro poznati Evandro Goebel.

Izabrane vesti

Nekadašnji vezista Crvene zvezde ove sezone blista u dresu Estorila, računajući sva takmičenja postigao je 11 golova i dve asistencije, privukao pažnju lisabonskog Sportinga i Valensije, ali bi prema poslednjim informacijama njegova naredna destinacija mogla da bude Francuska.

Sent Etjenu je potreban klasičan organizator igre, neko ko bi, uz Benjamina Kornea, loptama hranio špiceve Brandaa i Erdinka, a meteorski uspon Brazilca u Primeiri učino ga je izuzetno zanimljivim i čini se da Francuzima ne bi predstavljao problem da plate dva miliona evra, koliko Portugalci zahtevaju na ime obeštećenja.

Utisak je da je daleko veći problem po Sent Etjen što je i Estoril izborio plasman u Evropu i verovatno će uprava pokušati da zadrži Evandra. S druge strane vrebaju već pomenuta Valensija, ali i Štutgart, Braga...

Evandro Goebel je pre dve godine stigao u Estoril iz Crvene zvezde kao slobodan igrač i ugovorom je vezan za Portugalce do juna 2015.

Predvođen Evandrom, Estoril u nedelju od 19 časova igra protiv Belanensesa. Šta je vaš tip za taj meč?

(FOTO: Action images)


tagovi

Evandro GebelLiga 1Sent EtjenPortugalFrancuskaEvropaEstoril

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara