"Anderson (levo) i Bautista Agut"
"Anderson (levo) i Bautista Agut"

Finale kojem se malo ko nadao

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.12.17. | 12:47

Za trofej i 250.000 $ danas od 16.00 u Abu Dabiju bore se Južoafrikanac i Španac nakon što su učešće otkazali Đoković, Nadal, Vavrinka i Raonić

Anderson (levo) i Bautista AgutOrganizatorima najprestižnijeg egzibicionog teniskog turnira na svetu, i to 10. jubilarnog Mubadala WTC-a prosto se ove godine nije dalo. Uložili su velike napore, privukli velika imena, ali u finalu su se našli ne toliko popuularni Kevin Anderson i Roberto Bautista Agut.

(1,55) ANDERSON K - BAUTISTA A. (2,29)
TS 3, KVOTA 2,34
 

Izabrane vesti

Daleko od toga da nisu zaslužili da se bore za trofej i 250.000 dolara nagrada, ali teško da bi se tu našli da nije bilo odustajanja Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Stena Vavrinke i Miloša Raonića. Bilo kako bilo, visoki Južnoafrikanac i brzi Španac danas u Abu Dabiju od 16 časova ukrštaju rekete. Biće to njihovo drugo odmeravanje, pošto su se jedini put sastali još 2013. kada je je u tri tesna seta u Valensiji slavio Agut. Ovaj put favorit je Južnoafrikanac koji je poznat po paklenom servisu. Njegovom stilu igre savršeno odgovaraju uslovi za igranje u ovom gradu okruženom morem i pustinjom. Ali, ne očekujte da se Agut lako preda, pošto on nije taj tip igrača, a i frtalj miliona dolara dolara su sigurno dobar motivacija.

(foto: Action Images)


tagovi

ujedinjeni arapski emiratisportsko klađenjeŠpanijaRoberto Bautista AgutKevin AndersonAbu Dabi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara