""
""

Haos u Solunu! Trener Olimpijakosa pogođen u leđa, navijači PAOK-a uleteli i tukli se sa policijom (FOTO + VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.03.16. | 21:54

Nemile scene u polufinalnom susretu grčkog kupa

Po ko zna koji put pokazalo se da jednostavno dueli PAOK-a i Olimpijakosa ne mogu bez tenzija. Nemile scene stižu iz Soluna, gde su navijači crno-belih iskazali svoje nezadovoljstvo tako što su prekinuli meč u poslednjim trenucima, pri vođstvu gostiju rezultatom 2:1 i napravili veliki haos.

Izabrane vesti

Prvo je trener Olimpijakosa Marko Silva pogođen u leđa flašom punom vode, a nakon što je pao na travu usled udarca rezignirani navijači PAOK-a ubacivali su na teren sve što su mogli. Napravili su jedan prekid posle kojeg je glavni sudija utakmice upozorio da će sledeći ubačeni predmet na teren izazvati i definitivni kraj utakmice, ali to najvatrenije pristalice crno-belih nije sprečilo u tome da naprave potpuni skandal. Uleteli su navijači PAOK-a na teren i potukli se pripadnicima policije, posle čega su se igrači dva tima povukli u svlačionice i više se nisu ni vraćali na teren. 

Olimpijakos je vodio golovima Estebana Kambijasa u 27. i Davida Fustera u 56. minutu susreta, dok je gol domaćinu doneo Robert Mak već u 9. minutu meča. 


ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το ποτήρι που πέταξαν στον... by kokoretsi


tagovi

PAOK SolunOlimpijakosmeđunarodni fudbalMarko SilvaGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara