"Adem Ljajić"
"Adem Ljajić"

Hrvati, znate li vi koji Ljajić je fudbaler uopšte?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.13. | 20:25

Robert Prosinečki je u intervjuu za hrvatski “Jutarnji list“ odgovarao na vrlo zanimljiva pitanja, pa čak i na to “Da li je Siniša Mihajlović povukao dobar potez eliminacijom RASIMA Ljajića iz reprezentacije“...

Adem LjajićIako je do istorijske utakmice između Srbije i Hrvatske u okviru kvalifikacija za Mundijal 2014. godine u Brazilu ostalo još gotovo tri i po meseca, novinari hrvatskog “Jutarnjeg lista“ imali su spremna pitanja i na tu temu u razgovoru sa velikom legendom Crvene zvezde, Robertom Prosinečkim.

Međutim, nismo sigurni da li je bio u pitanju samo lapsus ili “nešto više“, ali hrvatski novinari su Velikom Žutom postavili sledeće pitanje:
“Da li je Siniša Mihajlović povukao dobre poteze eliminacijom Nemanje Matića i RASIMA Ljajića, čini se iz trivijalnih razloga“, na šta je Prosinečki odgovorio:
“Jednom sam rekao da je Štimcu lakše nego Mihajloviću. Miha radi po svojim idejama, ja verovatno ne bih tako radio niti se odnosio prema igračima. Gledam sve evropske utakmice i taj Matić je jedan od najboljih, ako ne i najbolji zadnji vezni igrač. Nelogično je da ne igra za reprezentaciju. Gledao sam ga protiv Fenera i zaista mislim da je Matić najbolji na svojoj poziciji u Evropi“.

Izabrane vesti

Bez sumnje, Nemanja Matić je svakako jedan od najboljih zadnjih veznih u Evropi i tu se potpuno slažemo sa Prosinečkim, a prosto neverovatno deluje da neko ko je sportski novinar ne zna za Adema Ljajića, jednog od najtraženijih srpskih igrača trenutno... Ajde da se Rasim bavi sportom i da nije ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija... Ostavljamo vam da procenite sami kakav “lapsus“ su napravile kolege iz komšiluka...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adem Ljajićmeđunarodni fudbalRasim Ljajićfudbalska reprezentacija SrbijeRobert ProsinečkiSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara