Neredi u Francuskoj: Huligani prekinuli meč, igrači ih zasuli bakljama?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.24. | 23:57

Troa može za zelenim stolom da ispadne u treću ligu...

Tone sve dublje i dublje Troa. Prethodne sezone je iz elitnog ranga francuskog fudbala ispala u drugi, a sada će – sva je prilika u treći. Tamo će je pogurati huligani...

Francuzi i nasilje na stadionima – stara priča. Otvoreno je novo poglavlje. Ovoga puta u Ligi 2. Troa se nalazila pred meč sa Valensijanom u gotovo bezizlaznoj situaciji, ispustila je gol prednosti i najvatreniji navijači su odlučili da prekinu utakmicu. Zasuli su bakljama teren, smao što nisu računali da će stići odgovor. I to od igrača?!

Izabrane vesti

Sudija Olivije Tual je dva puta prekidao meč. Posle prvog je nastavlje, ne i posle drugog kada su pojedini fudbaleri Troe počeli da vraćaju baklje na tribinu odakle su one dolazile. Došlo je do sukoba sa navijačima, policija je sišla na teren i nisu se stekli uslovi da se utakmica nastavi iako je preostao da se odigra još koji minut.

Troa bi mogla za zelenim stolom da ispadne u treću ligu. Kazne će biti, pitanje i da li drakonske. Ali, šanse da opstane su minimalne. Mere se promilima. Za Dankerkom, prvim iznad crte, zaostaje sedam bodova. Nepoznanica je šta će odgovorni odlučiti oko prekinutog meča sa Valensijenom, koji je siguran putnik u niži rang, ali sasvim je moguće da neće ni imati priliku u poslednja dva kola da sačuva drugoligaški status.

Ružnim scenama na meču između Troe i Valensijena svedočio je i Luka Ilić. Našao se u startnoj postavi, ali se početkom drugog poluvremena nije vratio na teren. Zamenjen je. Još jedna ne tako lepa uspomena koju će poneti iz Francuske pre no što se na leto vrati u Crvenu zvezdu.  



tagovi

TroaValensijanLiga 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara