""
""

Humanitarni tiket u podne: Andreja Stevanović tipuje za Dom za nezbrinutu decu Mladost

Vreme čitanja: 4min | pet. 22.09.17. | 12:00

Bek Partizana odigrao dvojku na Monako

Humanitarni tiket u podne nije jedina društveno odgovorna akcija kompanije MOZZART. Da se podsetimo…

Izabrane vesti

Naša kompanija je donirala inkubatore i aparate za ispitivanje sluha kod beba srpskim porodilištima. Potom je sponzor i donator KLS lige Srbije, ABA lige, košarkaških klubova Borac i Železničar, srpskih paraolimpijaca, zlatnih delfina, košarkaša, rukometaša, karatista…MOZZART donira humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku Kolevku, pojedince… zatim obnavlja 100 košarkaških igrališta širom Srbije, poklanja sportsku opremu klubovima iz Srbije…

Prelazimo na plemenito tipovanje…

Bek Partizana Andreja Stevanović je svoj dobrotvorni tiket otvorio utakmicom Bundeslige BAJERN - VOLFZBURG. Ako pogledamo trenutni plasman klubova, Bavarci zauzimaju drugo mesto sa 12 osvojenih bodova, dok je Volfzburg upisao pet, što je dovoljno za 13. poziciju. Domaći su u prethodnom kolu u gostima ostvarili pobedu nad ekipom Šalkea. Krajnji rezultat je bio 0:3. Volfzburg je svoj poslednji ligaški meč odigrao nerešeno sa Verderom, na tom meču je bilo 1:1. Zdravstveni bilten timova nije sjajan. Bajern će biti oslabljen odsustvom golmana Nojera i levog beka Alabe. Za Vukove sigurno neće nastupiti Mario Gomez. Prednost domaćeg terena će svakako biti dodatni plus sa ekipu Bajerna.
„Ako se sve uzme u obzir, prednost dajem Bajernu. To je šampionski tim, imaju najviše ciljeve i u ovoj sezoni. Odigraću iz keca u kec.“

PREPIŠI TIKET ANDREJE STEVANOVIĆA

Sledeći izbor MOZZARTOVOG kladioca je LIL - MONAKO. Reč je o okršaju sedmog kola Lige 1. Lil je katastrofalno započeo sezonu. Pogled na tabelu sve govori. Nakon šest odigranih utakmica, svega pet bodova. Sa druge strane, aktuelni prvak ima skor 5-0-1. Istorija međusobnih susreta ide u prilog Kneževima. Oni imaju 16 trijumfa, 13 remija i 11 poraza u mečevima s Lilom. Breme favorita će nositi gosti. Cilj Monaka je osvajanje titule što iziskuje maksimalan pristup igrača na svakoj utakmici. Šampion Francuske je prinuđen da održi pobednički mentalitet ukoliko želi da ostane konkurentan Pari Sen Žermenu u trci za prvo mesto.
„Očekujem dominantnu igru Kneževa i naravno njihov trijumf, dvojka.“

Naredni par humanitarnog tiketa je PORTO - PORTIMONENSE. Porto je lider portugalske lige i ima perfektan učinak posle šest odigranih susreta u ligi. Njegov rival se ne može pohvaliti takvim rezultatima. Portimonense ima skor 2-0-4 u najjačoj ligi Portugalije. O formi Porta ne treba govoriti, dok je Portimonense koliko-toliko stao na noge pošto je u prošlom kolu slavio nakon četiri vezana neuspeha. Podrška navijača će sigurno biti dodatna snaga domaćim fudbalerima da nastave svoju pobedničku seriju i doću do nova tri boda.
„Neću se dvoumiti kod ove utakmice, odigraću malo rizičnije, iz keca u kec“, jasan je bio Stevanović.

Stižemo do okršaja ALUMINIJ - MARIBOR. Domaćin u poslednjih pet kola ima učinak 1-3-1, dakle, uglavnom remiziraju. Maribor je nešto konkretniji, 2-3-0. Gosti su mnogo bolje rangirani u odnosu na svog protivnika, trenutno su drugi iza ljubljanske Olimpije koja ima dva boda više. Za učesnika ovogodišnje Lige šampiona ova utakmica bi morala da bude čisto odrađivanje posla.
„Maribor ima dobar sastav, zato i igraju najelitnije fudbalsko takmičenje, verujem u njihov trijumf“, kaže novo pojačanje Partizana.

A sada prelazimo na košarku. Selimo se u Španiju, gde se održava španski Superkup. Ovogodišnji učesnici su: Valensija, Unikaha, Gran Kanarija i Real Madrid. Da krenemo od para VALENSIJA - UNIKAHA. Biće ovo sudar prvaka ACB lige, odnosno šampiona Evrokupa. Ove ekipe po tradiciji igraju neizvesne utakmice u kojima pitanje pobednika obično reši jedna lopta. Što se tiče rostera klubova, ne treba trošiti puno reči, i jedni i drugi poseduju veliki kvalitet i potencijal. Očekuje nas prava košarkaška predstava, tako bi se najkraće mogao opisati ovaj meč.
„Sve je otvoreno, ekipe su približnog kvaliteta, blagu prednost dajem Valensiji i zbog toga igram keca.“

Plemeniti tiket zatvaramo drugom polufinalnom utakmicom Superkupa Španije, GRAN KANARIJA - REAL MADRID. Klub sa Kanarskih Ostrva svake godine sastavi jak roster koji je ravnopravan i finansijski moćnijim ekipama, Realu, Barseloni... Dakle, umeju da budu veoma nezgodni. Za protivnika imaju veliki Real Madrid, devetostrukog šampiona Evrolige. Izabranici Pabla Lasa su, nema sumnje, favoriti u ovom duelu. Ostaje da se vidi da li će to opravdati i na terenu.
„Madriđane svi već vide u finalu, ali mislim da neće imati nimalo lak posao pred sobom. Prednost svakako dajem Realu i igram na njih, dvojka“, zaključio je Stevanović.

Inače, naš gost je rođen u Kragujevcu. Nastupao je za Radnički, Napredak iz Aleksinca, čačanski Borac, beogradski Dinamik i jedno je od polednjih pojačanja Partizana. Andreja je eventualni dobitak namenio za kragujevački Dom za decu bez roditeljskog staranja "Mladost". 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 5002 FRA 1 Lille - Monaco ki 2 1,62
Pet 21:30 4109 POR 1 Porto - Portimonense pk 1-1 1,35
Pet 20:20 1901 SVN 1 Aluminij - Maribor ki 2 1,80
Pet 20:30 3010 NEM 1 Bayern - Wolfsburg pk 1-1 1,38
Pet 19:30 7030 ŠPASK Valencia - Unicaja ki 1 1,70
Pet 22:00 7029 ŠPASK Gran Canaria - Real Madrid ki 2 1,50

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Andreja StevanovićEvropahumanitarni tiketJadranska ligaFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara