""
""

Humanitarni tiket u podne: Bjela tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 3min | uto. 15.11.16. | 12:00

Poznati srpski glumac, scenarista i producent Dragan Bjelogrlić veruje da će Srbija u Ukrajini nastaviti niz bez poraza!

Jedan od najpriznatijih i najpoznatijih srpskih glumaca Dragan Bjelogrlić Bjela odmah se odazvao pozivu kompanije MOZZART da uzme učešće u našoj dobrotvornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ i da eventualni dobitak usmeri za organizaciju „Podrži život” koju predvodi njegov kolega Sergej Trifunović.

Izabrane vesti

Bjela se potrudio da sastavi dobitni dobrotvorni listić i da se priključi ranijim dobitnicima, a kolegama, Bojanu Dimitrijeviću, Draganu Mićanoviću, Lazi Ristovskom, Seki Sablić i rekorderu, po dobitku, u glumačkoj branši Vojinu Ćetkoviću.

Započnimo tipovanje. Prvi par na humanitarnom tiketu Sirogojna iz „Boška Buhe“ bio je duel kvalifikacija za SP 2018. godine sa teritorije Azije, Tajland - Australija. Domaći su ubedljivo poslednji, bez bodova, sa jednim datim i deset primljenih golova. Australija je druga u Grupi B, bez poraza, po dva trijumfa i remija. Na poslednjih pet mečeva Australija ima po dva remija i trijumfa, uz poraz u prijateljskom duelu s Grčkom. Međusobni skor je na strani Australije, ali je poslednja pobeda završena milimalcem.
„Za početak humanitarnog tipovanja MOZZART kombinazzija X2&2+“, kaže za MOZZART Sport Dragan Bjelogrlić.

Glumac koji se proslavio u seriji „Bolji život“, ali i u filmovima „Crni bombarder“, „Lepa sela lepo gore“… drugu utakmicu odabrao je iz kvalifikacija za Rusiju 2018. godine s teritorije Južne Amerike, Ekvador - Venecuela. Domaći su četvrti sa sedamnaest bodova, dok su gosti deveti sa samo pet poena i čak osam poraza. Ekvador sa favoritima nije imao sreće, doživeo je poraze od Urugvaja, Perua i Brazila, ali je sa 3:0 pobedio Čile. Venezuela ima pozitivne ishode sa Bolivijom i Argentinom. Međusobni skor je 4:1:5 za Venecuelu, ali Ekvador je bio ubedljiviji u poslednjih pet utakmica koje je rešavao sa 4:1, 3:1 i 2:0. Pobednik se i ovde nazire.
„Ponoviću MOZZART kombinazziju, ovog puta 1X&2+.“

Bjela se proslavio i kao režiser u filmovima i serijama „Montevideo, bog te video“ i „Montevideo, vidimo se“, a kao treću utakmicu na dobrotvornom tiketu odabrao je prijateljski meč Ukrajina - Srbija. Domaći su u kvalifikacijama ubeležili dve pobede, a odigrali nerešeno s Turskom i Islandom. Naša reprezentacija u poslednjih pet utakmica ima samo pozitivne rezultate tri remija i dva trijumfa nad Austrijom i Moldavijom. Međusobni skor je na strani Ukrajinaca, tri pobede domaćih.
„Vreme je za naš revanš, igraću kombinazziju X2&2+.“

Producent serija „Vratiće se rode“ i „Rode u magli“ pronašao je i četvrtu utakmicu, Mađarska - Švedska. Mađari su umeli da iznenade Portugalce i odigraju nerešeno, ali i sebe jer su remizirali s Faranima. Poslednju utakmicu Mađari su dobili. Šveđani su poraženi od Francuske, odigrali su nerešeno s Holandijom. Šveđani su bolji u međusobnom skoru, imaju četiri trijumfa, a poslednji duel pripao je Mađarima i to sa 2:1.
„Igraću na golove, dva i više“, zaključio je humanitarno tipovanje Dragan Bjelogrlić koji će eventualni dobitak usmeriti za za fondaciju „Podrži život“.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjemeđunarodni fudbalhumanitarni tiketDragan Bjelogrlić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara