Humanitarni tiket u podne: Goran Maza Vasilijević tipuje za Institut za neonatologiju u Beogradu

Vreme čitanja: 4min | sre. 13.05.20. | 10:50

Legendarni fudbaler očekuje plemeniti dobitak od 384.500 dinara

Još jedno, veliko bravo za Milana Zelena, jučerašnjeg pobednika "Humanitarnog tiketa u poddne" koji je istipovao listić vredan dobitnih 203.800 dinara. Novac ide Udruženju para i kvadriplegičara iz Zrenjanina, a mi se nadamo da ćemo i danas biti srećne ruke uz Gorana Mazu Vasilijevića. Iz bogate igračke karijere MOZZARTOV dobrotvorni kladilac na prvo mesto stavlja utakmicu iz decembra 1991. godine kada je Crvena zvezda pobedila Kolo Kolo i postala prvak sveta. Na drugom mestu je finale domaćeg kupa, derbi sa Partizanom, kada je kao kapiten Zvezde centrirao za vodeći gol. U penal seriji Goran Maza Vasilijević bio je precizan pa je Zvezda stigla do trofeja. Na trećoj poziciji, Mazine, top liste je duel sa Milanom kada je čuvena magla sačuvala “drim tim” Rosonera. I na četvrtom mestu je utakmica Superkupa, sa Mančester junajtedom, “crveno – beli” su nadigrali Đavole, ali su izgubili sa 1:0.

Vasilijević smatra da je u životu najbitnije biti pošten prema svima, ispravan, normalan… Vaspitavan je da priskoči u pomoć pa tako i danas uzima učešće u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne", a potencijalni dobitak usmerava ka Institutu za neonatologiju u Beogradu.

Izabrane vesti

Jedna utakmica iz realnog vremena, Turkmenistan, MERV – ALTIN ASIR.. Gosti imaju duplo više bodova i seriju od devet mečeva bez poraza. Merv je jednom slavio na poslednjih šest utakmica. U međusobnim susretima Altin ima poslednjih sedam pobeda, a domaći su dobili samo jednu utakmicu.

“Iks na poluvremenu ili na kraju meča”.

Krećemo sa simulacijama, SALCBURG (SIM) – RAPID (SIM). Domaći imaju četiri boda više od rivala. Na Dan žena Salcburg je odigrao poslednju utakmicu i pobedio sa 2:0. Dan ranije Rapid je igrao nerešeno 2:2.

“Jedinica, uz tri plus”.

Prelazimo na Apenine, TORINO (SIM) – LACIO (SIM). Dok je domaći tim bliži dnu tabele Neboplavni se dobro kotiraju. Poslednjeg dana februara Lacio je slavio, a Torino izgubio od Napolija.

“Dvojka sa dva i više golova na meču”.

Pirineji, simulacija, LEVANTE (SIM) – ATLETIK BILBAO (SIM). Bilbao je sa 4:1 dobio poslednji duel, klub iz Valensije je podelio bodove. Domaći sastav ima četiri poena manje.

“Tri plus”.

Još jedna simulacija iz  Portugalije, SPORTING(SIM) – TONDELA (SIM). Sporting je poslednju utakmicu pobedio, a gost je odigrao nerešeno. Klub iz Lisabona ima deficit od 18 bodova u odnosu na vodeći Porto.

“Jedan tim neće postići gol na duelu”.

Pikado, PIŠEK – MAŠEK. Gost ima skor od 8:3, a rival 5:6. Mašek je u pobedničkom nizu na sedam duela.

“Jedinica”, konstatuje Goran Vasilijević koga upoznajemo sa našim dobrotvornim aktivnostima.

MOZZART je u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra. U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Mozzartov Humanitarni tiket u podne ima 205 plemenita dobitnika, a ukupna donirana suma iznosi 15.103.589 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik "Humanitarnog tiketa u podne", proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo koga je kompanija MOZZART svojim donacijama do sada pomagala: “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Institut za majku i dete “Dr Vukan Čupić”, Dom za decu Mladost u Kragujevcu, Udruženje Život, Fonadciju Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić, Institut Dedinje,Tiršovu, Savez udruženja osoba sa autizmom, Opštu bolnicu u Surdulici, UNICEF, Fondaciju Ana i Vlade Divac, SOS Dečje selo u Kraljevu, Koš za sreću, MS Platformu Srbije, Novosadski centar Živeti uspravno, Udruženje Srbi za Srbe, FILUM, VK Partizan, Centar za samostalan život osoba sa invaliditetom, Svratište za decu, Zvečansku…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Gorana Maze Vasilijevića dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketGoran Vasilijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara