Humanitarni tiket u podne: Ilija Đoković tipuje za Županijsku ligu protiv raka - Split

Vreme čitanja: 4min | pet. 24.07.20. | 09:26

Košarkaš Splita na San Siru očekuje GG3+

Košarkaša Iliju Đokovića prepoznajemo po odličnim partijama koje je pružao u čačanskom Borcu, FMP –u, zahvaljujući kojima je dobio poziv za seniorsku reprezentaciji Srbije. Debitovao je protiv Austrije, a sa juniorima ima srebrnu medalju sa Evropskog prvenstva.

Nedavno je parafirao jednogodišnji ugovor sa novim članom ABA lige Splitom.

Izabrane vesti

“Prvo ću 14 dana biti u karantinu, pa ću jednu sedmicu kasniti na pripreme. Zadovoljstvo i čast je igrati za višestrukog prvaka Evrope. Jedva čekam utakmice u novom klubu. Ljudi iz Splita su me izvestili da ću biti primljen na najbolji način. Zbog Covida – 19 prvo će se igrati bez publike, ali očekujem da epidemija splasne i da se navijači vrate u dvorane. Dok se to ne desi biću zadovoljan da igram i da televizija prenosi utakmice. Znam koga su doveli i koga planiraju da angažuju. Na osnovu toga zaključujem da ćemo biti konkurentni za plasman veći od sredine tabele ABA lige. Uz kvalitetan rad dolazi i željeni rezultat”, konstatuje Ilija Đoković koji prelazi na plemenito tipovanje.

Krećemo od Australije, MARINERS – DŽETS. Sa samo 13 bodova domaći su na poslednjoj poziciji. Čak sedam poslednjih mečeva su izgubili. Njukasl je pobedio na poslednje dve utakmice. Statistika je blago na strani gostujućeg sastava, 13:15:16, a imaju i najubedljiviju pobedu od 8:2.

“Očekujem makar dva gola u prvih 45 minuta”.

Ostale utakmice igraju se u večernjim terminima. Prvo smo u Turskoj, ANTALIJA – GALATASARAJ. Gosti imaju suficit od 11 bodova, a nakon tri poraza konačno su na poslednjoj utakmici zabeležili pobedu. Domaći imaju tri pozitivna ishoda. Čak sedam međusobnih utakmica Galata je dobila ili remizirala. Dosadašnji međusobni skor je 7:13:24, a najubedljivija pobeda Galatasaraja je 5:0.

“Tri plus”.

U 21.00 sat kreću dve utakmice iz Serije B, FROZINONE – BENEVENTO odnosno KREMONEZE – SPECIJA. Statistika kod prvog italijanskog para je 1:4:2. Kremoneze ima bolji odnos sa Specijom 5:3:3 i nije izgubio na poslednjih pet mečeva. Venecija je slavila sa 1:0 nad Specijom. Benevento je sa 3:1 dobio poslenji meč dok je Frozonone ostvario dva nerešena ishoda na poslednjim utakmicama. Benevento je putnik za Seriju A.

“Na Frozinone i Benevento igram od dva do tri gola ,a na Kremoneze – Specija od nula do dva”.

 Dugo nije bolo fudbala u Francuskoj i konačno PSŽ – SENT ETJEN. Reč je o finalnom meču tamošnjeg kupa. Teren neutralan, bez publike, a Parižani imaju odličan učinak u kontrolnim mečevima, tri pobede uz gol razliku 20:0. Sen Etjen je odigrao dve više prijateljske utakmice sa tri pobede i dva poraza. U januaru je bilo 6:1 za PSŽ.

“Minimum gol u prvom odnosno makar dva u drugom poluvremenu”.

Serija A, MILAN – ATALANTA. Sjajni gosti imaju 74 boda što je dovoljno za drugu poziciju. Od 22. juna Rosoneri nemaju poraz, devet pozitivnih ishoda. Atalanta ima osam pobeda i samo dva remija. Rivali su slavili na poslednjim mečevima, Klub iz Bergama ima najubedljiviju pobedu nad Milano mod 5:0, a statistika glasi 20:12:9. Domaći imaju veće kadrovske probleme.

“Gol, gol, uz tri plus”, kaže naš gost, a mi ga upoznajemo sa “Humanitarnim tiketom u podne” i MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirao 15.711.389 dinara. Nekadašnji golman Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu u dobrotvornom tiketu.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na neke MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa autizmom,“DEECA SVETLOSTI”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Ilija Đokovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara