"Humanitarni tiket Marka Kešelja"
"Humanitarni tiket Marka Kešelja"

Humanitarni tiket u podne: Marko Kešelj, Zvezda i Ludogorec na golove!

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.08.16. | 11:56

Poznati košarkaš eventualni dobitak namenio je organizaciji “Srbi za Srbe”

Humanitarni tiket Marka KešeljaSa atinskim Olimpijakosom je 2012. godine postao prvak Starog kontinenta. U Crvenoj zvezdi je odigrao dve sjajne sezone. Sa juniorskom i mladom reprezentacijom  Srbije Marko Kešelj osvojio je Svetsko i Evropsko prvenstvo. Poslednji klub za koji je nastupao bio je grčki Lavrio. Marko Kešelj se rado odaziva akcijama za humanitarnu pomoć. Kaže da izuzetnu saradnju ima sa organizacijom "Srbi za Srbe", a i MOZZARTU je rado izašao u susret za naš tiket u podne.

Evo kako je tipovalo nekadašnje Zvezdino krilo.

Izabrane vesti

Tiket je započeo revanš utakmicom trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona koju fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Ludogorecom. Prvi meč je završen bez pobednika (2:2), a drugi će doneti odgovor ko će otići dalje. Taktiku za revanš odrediće stručni štab.
"Dilema postoji, napasti Bugare ili se zatvoriti i igrati na kontre. Uvidom u statistiku vidim da se utakmice koje igraju ova dva tima završavaju sa tri i više golova. Tako je bilo i u Razgradu, pa nemam neki izbor već da probam sa golovima, 3+. Uostalom, navijači će nositi crveno-bele", kaže za MOZZART Marko Kešelj.

Za sledeći par Kešelj je odabrao revanš Apoela i Rozenborga. Prvi duel je dobio norveški predstavnik sa 2:1. Ukoliko Kiprani žele dalje moraju da pobede makar sa 1:0, ali teško da će Rozenborg čekati šta će domaći uraditi u napadu.
"U Nikoziji očekujem otvorenu utakmicu, sa dosta golova. Uostalom tako u poslednje vreme, po statistici, igraju oba tima. Igrao bih gol, gol (gg)".

Kao treću utakmicu bivši igrač Olimpijakosa odigrao je duel dva Dinama. Tim iz Zagreba dobio je na svom stadionu sa 2:0. Solidna zaliha za revanš u Tbilisiju, ali i domaći će tražiti neku svoju priliku da nadoknade minus.
"Jedan od najboljih timova na Balkanu sigurno je rešen da sačuva i poveća ukupnu prednost. Imaju igrače, Roga i Ćorića, za koje su zainteresovani najveći klubovi iz Evrope. Dinamo Zagreb će da dokaže zašto je i u revanšu favorit. Odigraću GG3+".

Na kraju je Marko istipovao revanš utakmicu između Karabaga i Plzenja. Prvi meč je završen bez golova, a u poslednje vreme oba tima igraju utakmice koje se završavaju u omeru  0-2 pogotka.
"Možda je vreme da prorade napadači. Ponovo bih pokušao sa kombinacijom GG3+", zaključio je tipovanje za naš portal Marko Kešelj.

Piše: Đurđe Mečanin;
Grafika: Ivana Marković.


tagovi

međunarodni fudbalMarko Kešeljklađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara