""
""

Humanitarni tiket u podne: Milojko Pantić zbog Saleta Jankovića igra keca na Standard!

Vreme čitanja: 3min | čet. 20.10.16. | 11:59

Čuveni srpski TV komentator eventualni dobitak usmeriće za SOS Dečje selo Beograd

Izlaze Partizanovi igrači… a evo i naših… čuvena je rečenica koju je tokom jednog prenosa derbija izgovorio naš proslavljeni komentator Milojko Pantić.

Izabrane vesti

Bisera koji su nas od srca nasmejali bilo je još, ali kod kolege Pantića kad je humanitarna akcija u igri nema šale. Ozbiljno se Milojko uključio u dobrotvornu akciju MOZZARTA „Humanitarni tiket u podne“ s verom da će uvećati dosadašnju sumu, 1.491.250 dinara, koju smo donirali raznim humanitarnim organizacijama i ustanovama.

Pa da počnemo…

Na repertoaru televizijski komentator imao je mečeve Lige Evrope, prvi par, duel Selte i Ajaksa. Selta je dvanaesta u Primeri sa čak četiri poraza, ali je zabeležila na poslednjih pet utakmica četiri trijumfa. Jedan nad Barselonom. S Viljarealom je tim iz Viga izvukao deblji kraj, pukla je petarda. Kopljanici su drugi u nacionalnom prvenstvu. Iz poslednjih pet utakmica izvukli su sve same pobede. Ajaks je prvi u grupi sa maksimalnim učinkom, Selta ima dva boda manje, jedan igrač izostaje. Međusobni skor je izjednačen, po jedan trijumf.
„Odigraću čistu jedinicu na Seltu“, samouvereno tipuje kolega Milojko Pantić.

Poznati voditelj je sledeću utakmicu odabrao zbog trenera Aleksandra Saleta Jankovića koji predvodi Standard, a koji za rivala ima Panatinaikos. Standard je sedmi u ligi Belgije. Ukupno gledano doživeo je poraze od Ajaksa i Anderlehta, a nakon toga uknjižio je i remi. Zeleni su odigrali promenljivo, u grupi su izgubili od Selte. Međusobni susreti pripadali su klubu iz Liježa (3), uz jedan remi, ali Milojko ovako obrazlaže sledeći tip.
„Navijački igram keca kao veliku podršku svom prijatelju Saletu. Dolazi sigurno.“

Jedan od lapsusa čuvenog komentatora je i ovaj: „Na terenu su dva Stankovića, Dejan Stanković i Dejan Govedarica“, ali idemo na treću utakmicu po izboru našeg gosta, Šahtjor - Gent. Ukrajinci su lideri u svom šampionatu, šest bodova suficita u odnosu na Dinamo. Na poslednjih pet utakmica ostvarili su četiri trijumfa i jedan nerešen ishod. Šahtjor je prvi u Grupi H, Gent drugi sa dva boda manje, a u belgijskoj ligi zauzima četvrto mesto. Na poslednjih pet duela Gent je doživeo samo jedan poraz. Poslednja međusobna utakmica pripala je Šahtjoru sa 2:0.
„Sad ću okušati sreću sa MOZZART kombinazzijom 1&3+.“  

„Tribine se žute - sve je u narandžastom“, kazao je jednom prilikom kolega Pantić koji je kao četvrtu utakmicu odabrao duel Inter - Sautempton. Milanezi su poslednji u Grupi K, bez boda. Englezi su prvi s pobedom i remijem. Inter je poslednju pobedu ostvario još početkom septembra, posle toga ima poraze od Rome, Sparte… Gosti imaju dva remija i tri poraza, ali će biti oslabljeni za petoricu igrača, dok Interu fale dva prvotimca. Međusobnih okršaja nije bilo.
„Idemo na duplu šansu, X2.“

Jednom prilikom kad je prenosio atletiku Pantić je kazao: „U stazi četiri je glavni favorit - Majkl Džekson…“, ali danas kaže da ima osećaj i za poslednju, petu utakmicu na tiketu između Mančester Junajteda i Fenerbahčea. Đavoli imaju pobedu i poraz u Grupu A. Na trećem su mestu. Fener je prvi sa bodom više. Junajted je u poslednjoj utakmici remizirao, a Turci takođe imaju nerešen ishod i to u poslednja dva meča. Međusobni skor je nerešen, dva prema dva, na poslednje dve utakmice bilo je puno golova. Gosti će biti nekompletni.
„Ponovo idem na MOZZART kombinazziju 1&3+“, zaključio je humanitarno tipovanje komentator Milojko Pantić koji će eventualni dobitak usmeriti za SOS Dečje selo u Beogradu.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjeMilojko Pantićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara