""
""

Humanitarni tiket u podne: Milun Todorović tipuje za MS udruženje Moravičkog okruga

Vreme čitanja: 3min | sre. 17.05.17. | 12:00

Gradonačelnik Čačka igra keca na Juventus

Dobrotvorna akcija kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ traje od 10. juna prošle godine. U tom periodu imali smo tačno 341 poznatu ličnost, a sve su pokušavale da sastave dobitne plemenite listiće.

Izabrane vesti

Da podsetimo, kompanija MOZZART svakog dana odobrava 10.000 dinara za sastavljanje humanitarnog tiketa. Ukoliko listić prođe dobijeni iznos MOZZART donira, po želji naših poznatih ličnosti, raznim bolnicama, humanitarnim organizacijama i fondacijama, udruženjima obolelih, sportskim klubovima, SOS Dečjim selima itd. Dosad smo imali ravno 50 dobitnika uz čiju pomoć je naša kompanija, iz sopstvenih sredstava, donirala tačno 3.407.033 dinara na 40 adresa.

Našeg današnjeg gosta, gradonačelnika Čačka i uspešnog privrednika, veoma je zainteresovalo društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART pa smo ga upoznali, u kratkim crtama, s našim aktivnostima na tom polju.

MOZZART je donirao veliki broj inkubatora i aparata za ispitivanje sluha za naše najmlađe. Potom podržava rad fondacije Podrži život i subotičke Kolevke… Donira i sponzoriše zlatne vaterpoliste, beogradske rukometaše, čačanske košarkaše, potom karatiste i džudiste… Naša kompanija obnavlja 100 košarkaških terena, stigli smo do broja 37, a među pomenutih stotinu naći će se i nekoliko igrališta iz Čačka što je posebno obradovalo prvog čoveka grada s Morave. Veliki doprinos MOZZART daje razvoju košarke u Srbiji i regionu…

Naš današnji gost rođen je u Čačku gde je završio osnovnu i srednju školu, diplomirao je na Tehničkom fakultetu u rodnom gradu, a za prvu utakmicu na plemenitom listiću odabrao je duel MONAKA - SENT ETJENA. Lider iz Kneževine ima tri boda više od PSŽ-a i 39 poena više od današnjeg rivala. Monako ima bolne poraze od Juventusa iz Lige šampiona, ali je dobio Lil sa 4:0. Parižani su petardom isprašili Sent Etjen. Međusobna statistika je na strani gostujuće ekipe, 8-13-13. Interesantno, čak četiri od pet poslednjih susreta dva tima završena su rezultatom 1:1. Inače, na ovom meču Monako će biti krunisan u novog šampiona Francuske.
„Na početku ću kombinovati golove, GG3+“, kaže za MOZZART Sport gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

PREPIŠI MILUNOV TIKET

Gost Humanitarnog tiketa je pre nego što je izabran na mesto gradonačelnika bio direktor prodaje i marketinga, a potom i generalni direktor, uspešne firme Auto Čačak, generalnog uvoznika Škodinih automobile za Srbiju. Todorović je na plemenitom listiću odigrao i utakmicu JUVENTUS - LACIO. Finale italijanskog kupa. Roma je prekinula uspešnu seriju Stare dame od devet mečeva bez poraza slavivši u Rimu sa 3:1. Lacio je, s druge strane, u rimskom derbiju savladao Vučicu, ali je poražen od Fjorentine.
„Odigraću keca na Juventus.“

Gradonačelnik Čačka koji je bio uspešan fudbaler! Nosio je dres Borca iz Čačka od 1983. do 1992. godine, ali ni kasnije nije zaboravio na Zebre. Pomagao je klubu sa obale Morave i kao funkcioner. Ipak, krenimo dalje, jer Milun je sada skoknuo preko Lamanša na meč SAUTEMPTON - MANČESTER JUNAJTED. Gosti imaju čak 20 bodova više od domaćih koji su za samo dva mesta lošije plasirani od Crvenih. Sautempton je dobio poslednju utakmicu dok je Totenhem savladao Junajted. Mančester je čak 26 puta bio uspešniji od rivala i dobio je i poslednje dve utakmice.
„Probaću sa golovima, tri i više.“

Prvi čovek Čačka koji je oženjen i otac dvoje dece, a nije tajna da je veliki navijač Partizana, opredelio se da plemeniti tiket zaokruži utakmicom sa Iberijskog poluostrva, SELTA - REAL MADRID. Tim iz Viga ima samo jedan remi i četiri poraza iz poslednjih pet okršaja. Madriđani imaju sjajne, visoke trijumfe, poraz od Jorgandžija iz Lige šampiona, ali i prolaz u finale ovog elitnog takmičenja. Madriđani su 23 puta tukli Seltu, jednom čak sa 7:1.
„Ponovo ću pokušati da odigram na golove, GG4+“, zaključio je Humanitarni tiket u podne gradonačelnik Čačka Milun Todorović koji će potencijalni dobitak usmeriti ka Udruženju MS-a Moravičkog okruga.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:00 4009 ŠPA 1 Celta - Real Madrid tgg gg4+ 2,10
Sre 20:45 2014 ENG 1 Southampton - Man.Utd. ug 3+ 1,90
Sre 21:00 5011 FRA 1 Monaco - Saint-Étienne tgg gg3+ 1,77
Sre 21:00 1011 ITA K Juventus - Lazio ki 1 2,15

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketMilun Todorovićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara