"humanitarni tiketi Nikole Petkovića"
"humanitarni tiketi Nikole Petkovića"

Humanitarni tiket u podne: Nikola Petković tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 3min | sub. 19.08.17. | 09:23

Iskusni fudbaler odigrao dvojku na Junajted

humanitarni tiketi Nikole Petkovića

Kompanija MOZZART i danas u okviru svoje plemenite akcije „Humanitarni tiket u podne“ odobrava ulog od 10.000 dinara za sastavljanje dobrotvornog listića. Naš poznati gost, fudbaler Nikola Petković pokušaće da uveća početnu sumu umešnim tipovanjem i ukoliko listić prođe kompanija MOZZART će dobijenu sumu donirati Košu za sreću. U suprotnom Nikola je odlučio da sam određenu svotu novca uplati ovoj fondaciji. Bravo za Nikolu!

Izabrane vesti

Inače, kompanija MOZZART se od samog osnivanja ponaša kao društveno odgovorna kompanija pa je u više akcija donirala inkubatore srpskim porodilištima, aparate za ispitivanje sluha naših najmlađih sugrađana… 

Takođe, donacijama pomaže fondacije Podrži život, Budi human, srpske vaterpoliste, karatiste, rukometaše, košarkaše… Ne sme se zaboraviti ni sjajna akcija „100 terena za jednu igru“ u kojoj se obnavlja 100 košarkaških igrališta širom Srbije. Uskoro se renovira i otvara 50. igralište, čuveno Želovo u Čačku. Tu su i donacije sportske opreme, takođe klubovima iz cele Srbije, u akciji „Novi dresovi za nove šampione“…

Ali da se vratimo mi na naš humanitarni tiket. I pre toga, nekoliko reči o današnjem plemenitom kladiocu.

Karijera našeg gosta razvijala se od Pirota preko Vojvodine, Turske do Crvene zvezde. Ponovo se otisnuo u inostranstvo, u Nemačka, pa Rusiju, onda Al Ahli i opet se vratio na stadion Rajko Mitić. Okušao se i u dalekom Sidneju, pa se vratio u Evropu, tačnije Belgiju iz koje je prešao u obećanu zemlju Kinu, klub Janbijan Funde. Naš dobrotvorni kladilac se u Kini sjajno snašao, ali je odlično i primljen. Na jednoj od prvenstvenih utakmica 20.000 navijača nosilo je Nikolinu sliku.

Petković je za prvu utakmicu odabrao meč sa Ostrva, SVONSI - MANČESTER JUNAJTED. Đavoli su startovali ubedljivim trijumfom nad Vest Hemom. Pored dve pobede koje su ostvarili u poslednjem periodu deblji kraj su izvukli od Barse i Reala. Svonsi je u pozitivnoj seriji, tri trijumfa i dva nerešena ishoda. Istorija međusobnih okršaja glasi 4-2-7 i ide u korist Junajteda koji je ipak remizirao u poslednjem duelu sa Svonsijem.
„Krećem u humanitarno tipovanje s dvojkom na Junajted“, kaže za MOZZART Sport Nikola Petković.

PREPIŠI NIKOLIN TIKET

I drugi meč, po izboru našeg gosta, dolazi iz Premijer lige, LESTER - BRAJTON. Lisice su u uzbudljivoj utakmici ipak izgubile bodove od Arsenala. Gosti su imali tri pozitivna ishoda, ali su došla dva poraza. Statistika međusobnih duela nam neće pomoći jer iznosi 5-4-5.
„Sad očekujem pobedu domaćih, kec.“

Naš defanzivac na dobrotvornom listiću odabrao je i jedan duel iz Bundeslige, HERTA - ŠTUTGART. Domaći su posle poraza nanizali tri trijumfa. Za Štutgart je samo Betis bio koban sve ostale utakmice Švabe su odigrale nerešeno ili su dobile. Herta ima tri pobede više u međusobnim duelima, 14-11, ali je poslednji put trijumfovao današnji gost.
„Kec.“

Miljenik Kineza na plemenitom listiću mesto je našao i za utakmicu iz najmnogoljudnije zemlje. Meč JANBIJAN - ĐANGSU. Derbi začelja uz konstataciju da gosti imaju četiri boda više. Domaći su u poslednjoj utakmici odigrali nerešeno, gosti sigurno izgubili. Istorija ništa ne otkriva jer glasi 1-1-1.
„Prvo poluvreme će se završiti bez pobednika“, zaključio je fudbaler Nikola Petković koji je tipovao za Koš za sreću, ali ukoliko ne prođe listić on će donirati određenu sumu novca.

Pošto poslednji meč počinje u 10.00, nešto ranije objavljujemo i Humanitarni tiket koji danas neće biti u podne!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 13:30 2019 ENG 1 Swansea - Man.Utd. ki 2 1,32
Sub 16:00 2025 ENG 1 Leicester - Brighton ki 1 1,72
Sub 15:30 3005 NEM 1 Hertha - Stuttgart ki 1 2,10
Sub 10:00 4746 KIN 1 Yanbian - Jiangsu 1pp X 2,40

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

humanitarni tiketmeđunarodni fudbalNikola Petkovićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara