""
""

Humanitarni tiket u podne: Stevan Dika Stojanović tipuje za Institut za onkologiju i radiologiju

Vreme čitanja: 3min | uto. 16.05.17. | 12:00

Čuveni golman Zvezde odigrao 4+ na Rozenborg

Od juče pa do nedelje 21. maja u MOZZARTOVOJ dobrotvornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ naše poznate ličnosti još jednom će potvrditi svoj plemeniti karakter. Glumci, sportisti, muzičari, novinari i ostali poznati gosti, u ovoj radnoj nedelji koja za nas traje svih sedam dana, pokušaće da sastave dobitne dobrotvorne listiće, a kompanija MOZZART će potencijalne dobitke, iz sopstvenih sredstava, donirati po želji naših plemenitih kladilaca. 

Izabrane vesti

Juče smo ugostili glumicu Lenu Bogdanović koja je tipovala za NURDOR, današnji gost je  čuveni golman Crvene zvezde Stevana Dika Stojanović koji igra za Institut za onkologiju i radiologiju Beograd.

I pre nego što Dika Stojanović započne plemenito tipovanje, da se podsetimo nekoliko činjenica. Kompanija MOZZART kao društveno odgovorna kompanija donirala je veliki broj inkubatora i aparata za ispitivanje sluha srpskim porodilištima. Potom pomaže fondaciju Podrži život, subotičku Kolevku… donira i sponzoriše zlatne vaterpoliste, rukometaše, čačanske košarkaše iz Borca i Železničara, karatiste i džudiste, obnavlja 100 košarkaških igrališta u Srbiji, naslovni je sponzor MOZZART Superlige Srbije… Spisak donacija i sponzorstava je malo duži…

Samo u MOZZARTOVOJ plemenitoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ naša kompanija je donirala tačno 3.407.033 dinara. Pravila naše rubrike su jasna. MOZZART svakog dana obezbeđuje ulog od 10.000 dinara, naši gosti, humanitarni kladioci, sastavljaju plemenite listiće i ukoliko budu dobitni MOZZART iz sopstvenih sredstava donira dobijeni iznos institucijama i humanitarnim organizacijama po želji naših poznatih ličnosti. Dosad smo donirali sredstva na 40 adresa, a poslednji dobitnik, 50. po redu, bio je glumac Nenad Stojmenović.

Sreću ćemo poželeti i današnjem poznatom gostu, legendi Zvezde, eks-golmanu Stevanu Diki Stojanoviću!

Prva utakmica po želji naše poznate ličnosti je meč MOLDE - SOGNDAL. Norveška liga, deveto kolo i duel ekipa koje dele samo tri boda. Domaći su bolje plasirani na tabeli. Molde je imao uspešnu seriju od tri utakmice bez poraza, a potom je doživeo dva brodoloma, poslednji sa 4:1. Gosti na poslednje dve utakmice imaju pobedu i remi. Molde je 14 puta bio uspešniji od današnjeg rivala.
„Da krenem u humanitarno tipovanje s kecom na Molde“, kaže za MOZZART Sport Stevan Dika Stojanović.

PREPIŠI DIKIN TIKET

Golman koji će biti upamćen po tome što je sa Zvezdom postao prvak Evrope kao drugi par odabrao je utakmicu NORĆEPING - KALMAR. Liga Švedske, takođe deveto kolo i duel domaćih koji su treći sa devet bodova više od protivnika. Norćeping ima seriju od pet utakmica bez poraza. Domaći su dobili poslednja četiri međusobna okršaja.
„Ostajem pri istom znaku i igram jedinicu na Norćeping.“

Dika, koji je prošao kroz sve selekcije crveno-belih, uzeo je tri titule prvaka države, jedan nacionalni kup i kao kapiten tima podigao pehar u Bariju, ponovo se vratio u Norvešku. Na plemenitom tiketu našao je mesto za duel ROZENBORG - TROMZE. Domaći već drže lidersku poziciju sa pet poena više od pratilaca. Rozemborg na šesnaest poslednjih utakmica ne zna za poraz, a 16 puta je bio uspešniji od rivala. Poslednji meč obilovao je golovima, deset, a rezultat je bio 6:4.
„Prelazim na golove i igram četiri i više pogodaka.“

Stojanović, koji je iz Zvezde prešao u belgijski Antverpen, sa kojim je uzeo kup, igrao je još u Nemačkoj i Grčkoj, a kao četvrti duel odabrao je meč ARSENAL - SANDERLEND. Utakmica iz 34. kola Premijer lige u kojoj domaći dočekuju već prežaljeni Sanderlend. Arsenal ima tri boda manje od Sitija koji je četvrti. Tobdžije su 20 puta uzele bodove rivalu, a deset puta remizirale. Poslednja utakmica završena je pobedom Arsenala od 4:1.
„Kombinovaću jedinicu sa golovima, 3+.“

Stevan, koji je branio na OI u Seulu, zadržao se na Ostrvu i odabrao za humanitarni listić duel MANČESTER SITI - VBA. Građani imaju bod manje od trećeplasiranog Liverpula koji ima i utakmicu više. Siti je bio uspešan u sve četiri poslednje utakmice, a bio je ubedljiv i u svih pet poslednjih mečeva s večerašnjim rivalom.
„Ponovo kombinazzija, kec i 3+“, zaključio je plemeniti listić Stevan Dika Stojanović koji će potencijalni dobitak usmeriti za Institut za onkologiju i radiologiju Beograd.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5410 ŠVE 1 Norrkoping - Kalmar ki 1 1,35
Uto 20:45 2012 ENG 1 Arsenal - Sunderland kmb 1&3+ 1,33
Uto 21:00 2013 ENG 1 Man.City - WBA kmb 1&3+ 1,33
Uto 18:00 5614 NOR 1 Molde - Sogndal ki 1 1,40
Uto 20:00 5613 NOR 1 Rosenborg - Tromso ug 4+ 2,05

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

humanitarni tiketSrbijaStevan Stojanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara