""
""

I Vladimir Kuzmanović prošao Humanitarni tiket: Kompanija MOZZART donirala 4,383.815 dinara

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.17. | 11:58

Direktor muških reprezentativnih selekcija sastavio plemeniti listić za 43.600 dinara!

Humanitarni tiket u podne” dobrotvorna akcija koju, u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja, priređuje kompanija MOZZART dobio je svog 64 uspešnog kladioca. Bivši košarkaš, direktor muških reprezentativnih selekcija pri KSS i povremeni sportski komentator Vladimir Kuzmanović sastavio je plemeniti listić za tačno 43.600 dinara. To znači da će kompanija MOZZART donirati, samo u ovoj akciji, ravno 4.383.815 dinara.

DOBITNI TIKET VLADIMIRA KUZMANOVIĆA

Izabrane vesti

Kuzmanović će dobitak usmeriti za lečenje male Nađe Marinković iz Čačka, a Vlada je pohvalio MOZZAROVU akciju.

“Izuzetna akcija koja daje rezultate. Drago mi je što sam ušao u red dobitnika i tako uz pomoć kompanije MOZZART nekom, kome je pomoć zaista potrebna, pomogao. Imao sam dobre asistente pri sastavljanju humanitarnog tiketa I nadam se da će kompanija MOZZART nastaviti sa ovom uspešnom plemenitom akcijom”, kazao je za MOZZART Sport Vlada Kuzmanović.

Pošto je danas veoma bitan dan za MOZZART, u okviru akcije “100 terena za jednu igru”, naša kompanija svečano otvara 50. renovirano košarkaško igralište našeg saovornika smo pitali za mišljenje I toj društveno odgovornoj akciji.

“Na samom početku akcije bio sam u Vašoj kompaniji i dao više predloga koja mesta su deficitarna sa košarkaškim terenima. Stvarno mi je drago što je akcija u potpunosti zaživela. Treba voditi računa i o mladim snagama, igračima koji dolaze, i koji će igrati na tim terenima. Pa mi imamo sjajne basketaše, ekipe za basket tri na tri, koji nas reprezentuju po celom svetu. Drago mi je što će 50. igralište biti Želovo u Čačku i zbog Čačanina Vlada Jovanovića koji je sa svojom selekcijom nedavno uzeo zlatnu medalju na EP. Znam da će u Čačku na Želovom otvaranju prisustvovati veliki broj ljudi”, zaključio je Vlada Kuzmanović.

Piše: Đurđe  Mečanin
(Djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

 


tagovi

Evropahumanitarni tiketVladimir Kuzmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara