""
""

Italijani pišu da je izvesno - Đuričić će u Benevento

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.18. | 11:15

Taj transfer bi uskoro trebalo da bude završen

Ako ćemo suditi prema pisanju italijanskih medija, Filip Đuričić će nastaviti karijeru u Beneventu. Dakle, ostaće u Seriji A. Svi lokalni mediji koji su posvećeni Sampdoriji pišu da je ovaj transfer izvestan, a pozivaju se i na veliku Gazetu delo Sport u pisanju da je transfer dogovoren i da bi trebalo da se završi vrlo brzo.

Ide se dotle da su "u pitanju sati" kada će sve biti realizovano i kada će Filip proći medicinske preglede i potpisati ugovor s Vešticama.

Izabrane vesti

Podsetimo, interesovanje za ovog fudbalera pokazivali su mnogi klubovi od Crvene zvezde preko italijanskih timova iz Serije A i Serije B, te holandskog Herenvena gde je Đuričić pružao dobre partije.

Bilo je čak informacija da je Zvezda nudila nešto manje od 500.000 evra za Đuričića, ali je Sampdorija to odbila. Očigledno je Benevento bio jači na novčaniku.

Veštice se nalaze na poslednjem mestu na tabeli Serije A sa sedam osvojenih bodova, ali i dva vezana trijumfa koja Vešticama daju kakvu-takvu nadu da će opstati u najjačem italijanskom rangu takmičenja.

Možda im Đuričić pomogne u tome.

 
 

tagovi

EvropaFilip ĐuričićItalijaSampdorijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara