"Ivan Radovanović"
"Ivan Radovanović"

Ivan Radovanović rešava sve životne probleme transferom karijere?

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.17. | 15:43

Kinezi bacili udicu

Ivan RadovanovićDevet je već godina u Seriji A i nema sumnje da se Ivan Radovanović obezbedio. Ali nije baš da se u klubovima u kojima je on igrao razbacuju parama. Ovog septembra Gazeta delo sport je u godišnjem istraživanju navela da Radovanović u Kjevu zarađuje 330.000 evra po sezoni. Nije Ivan poznat po nekom raskalašnom životu, ali nije ni da kroz istoriju bilo sportista koju su spisakali i mnogo veće novce. Ali ako Radovanović hoće da se i defakto obezbedi čini se da neće naleteti na bolju šansu od one koja se trenutno vrti po italijanskim medijima - Kinezi su spremili ugovore, a svi dobro znamo da oni po pravilu idu sa mnogo nula.

Mediji na Apeninima konkretno pišu o dva kluba: Prvi je Vuhal Zal, drugi Šenžen. Drugoligaši. Sa velikim ambicija o čemu govore i podaci da je na klupi Vuhana Čiro Ferara, bivši trener Juventusa, mlade reperezentacije Italije i Sampdorije, dok Šenžen predvodi čuveni Sven Goran Erikson o kome ne treba trošiti previše reči.

Izabrane vesti

Osim možda samo da podsetimo da je on uvek voleo novac i da su igrači koji su njemu verovali po pravilu finansijski dobro prolazili.

Koliko tačno Kinezi nude Radovanoviću, koji iza sebe ima sjajnu sezonu u Kjevu, još se ne zna, ali sigurno je da će povremeni srpski reprezentativac biti na iskušenjima. Pre samo dve nedelje Nemanja Gudelj je na Dalekom istoku postao najplaćeniji fudbaler u istoriji Srbije.

Inače, italijanski mediji kao njegovu potencijalnu zamenu u Veroni vide i Đenovinog Nikolu Ninkovića, iako oni baš i nisu isti tip igrača. Doduše, Džigija pominju samo kao jednu u moru opcija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

vuhan zalSerija AŠenženmeđunarodni fudbalKjevoKinaIvan Radovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara