"Filip Kasalica"
"Filip Kasalica"

Izgubili 12 u nizu, pa doveli Filipa Kasalicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.01.18. | 17:38

Bivše krilo Crvene zvezde napustilo Napredak

Filip KasalicaPrvi put kada je otišao zadržao se tri godine pre no što se iz inostranstva vratio u srpski fudbal. Sada je došlo vreme da se opet otisne. Filip Kasalica će karijeru nastaviti u Grčkoj, pošto je dogovorio transfer u Platanjas.

Podsetimo, Kasalica je posle dobrih igara prvo u Hajduku iz Kule, pa zatim Slobode i na kraju Crvene zvezde dobio poziv da ode u Južnu Koreju, pa je sezonu 2014/2015 proveo u Ulsanu. Sa Dalekog istoka se vratio nešto bliže, u hrvatsku Istru, zatim je u Kazahstanu branio boje Ordabasija, a proteklih šest meseci je proveo u Napretku.

Izabrane vesti

Međutim, u Kruševcu nije mogao do prvog tima pošto su prednost u ofanzivnoj liniji imali Uroš Đerić, Aleksa Vukanović, Enver Alivodić i Džesi Sekidika, pa je početkom januara raskinuo ugovor sa Čarapanima.

Srećom, nije dugo bio bez angažmana mada ga u Grčkoj čeka izazovnih šest meseci. Platanijas je posle serije od 12 poraza zakucan na začelju tabele sa šest osvojenih bodova iz 17 kola. Neće im biti lako da sačuvaju prvoligaški status.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperligaSrbijaGrčkaFilip Kasalica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara