""
""

Juve, Benfika, Fjorentina, Torino... Večeras su svi na istoj žurci

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.15. | 13:47

Ne znamo za tribine, ali loža Karađorđa će biti krcata

Biće Novosađani ne velikom ispitu večeras. Naši zlatni dečaci zaslužili su krcate tribine Karađorđa, kakve je imala Vojvodina protiv Sampdorije tokom letošnjeg evropskog sjaja.

Izabrane vesti

Možda se pojedini stanovnici Srpske Atine još razmišljaju da li da krenu put stadiona Vojvodine kako bi podržali selekciju Tomislava Sivića u sudaru sa Italijanima, međutim, večerašnji meč predstavlja crveno slovo u kalendaru skauta najvećih evropskih klubova.

O tome kako se tretira naš tim koji predstavlja miks evropskih i svetskih šampiona najbolje svedoči tekst u današnjem izdanju Gazete. Svi su čuli za pobednički gen i natprirodne sposobnosti naših dečaka, pa će zbog toga loža stadiona u Novom Sadu biti krcata predstavnicima najvećih evropskih klubovva.

Najviše zastupnika imaće Serija A. Sasvim razumljivo, jer predstavnici italijanskih klubova žele da vide na delu srpske momke u duelu sa igračima koji već imaju iskustvo u Kalču. Rezervaciju za svečanu ložu tražili su, između ostalog, skauti Juventusa, Fjorentine i Torina. Nemaju specijalno zaduženje da prate svaki korak nekog od aduta Tomislava Sivića, ali ne treba biti pametan pa shvatiti da će najviše pažnje privući igrači koji nastupaju za srpske klubove, kao i Miloš Veljković koji se sprema za selidbu.

Sigurno će predstavnici tih klubova proveriti i da li Marko Grujić stvarno podseća na legendu Mičela, kako je to napisala današnja Gazeta. Pored Italijana dolazak su najavili predstavnici Benfike koja ima dobra iskustva sa igračima iz Srbije, ali i nemačkog Frajburga.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(foto: starsport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalmlada reprezentacija Srbijekvalifikacije za ep u21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara