""
""

Juve otvorio karte i krenuo u napad: Na stolu je zvanična ponuda od 40.000.000 evra plus bonusi!

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.07.17. | 21:46

To se čekalo… Najveće pojačanje na korak od dresa Stare dame

Evo ga i Juventus! Ponuda za najveće pojačanje je i zvanično predstavljena! Juventus je započeo pregovore sa Fiorentinom oko kupovine Federika Bernadeskija.

Izabrane vesti

Nakon što je mladi napadač saopštio rukovodstvu Fiorentine da neće prihvatiti novi ugovor, klub iz Firence je sada prinudđen da razgovara o prodaji, a prvi se javio Juve. Bjankoneri su odavno naciljali Bernardeskija kao prvu zvezdu prelaznog roka i kockice su im se sada poklopile. Bernardeski je odbio ugovor gredan 2.000.000 evra po sezoni do 2023. godine od Fiorentine, a Juve je vrlo brzo postigao dogovor sa njim za petogodišnji ugovor vredan 4.000.000 evra po sezoni.

Večeras je Stara dama izašla i pred Violu sa konkretnom ponudom. Juventus nudi 40.000.000 evra za obeštećenje. Plus 2.000.000 za eventualne bonuse. To još nije na ivou onoga što traži Fiorentina. Klub sa stadiona Artemio Franki zahteva 40.000.000 evra fiksno i 10.000.000 evra kroz bonuse.

Fiorentina bi najradije sa izbegne prodaju prve zvezde najmoraženijem klubu u Firenci, ali neće imati mnogo izbora. Bernardeski insistira na tranferu, razlike između ponude i onoga što se traži su male, tako da u narednim danima treba očekivati dalji razvoj pregovora i konačan dogovor dva kluba. Pominjalo se i da bi u priču mogli da budu uključeni Rinkon ili Sturaro, ali Juve je izgleda rešio da njih ne ubacuje u transfer.

Pored Juventusa, za Bernardeskija je zainteresovan i Inter, ali nije izašao sa ovako dobrom ponudom i najverovatnije će odustati. Ovo vrlo verovatno znači i da nema ništa od dolaska Daglasa Koste u Juventus jer nije u planu da klub dovodi dva skupocena pojačanja na istoj poziciji.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFederiko BernardeskiFjorentinaItalijaJuventusSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara