""
""

Kakav motiv igračima Partizana: Dajem 500 evra svakom ko mi namesti gol!

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.01.16. | 08:45

Valeri Božinov se, izgleda, ozbiljno nameračio na Zlatnu kopačku Srbije

                                          (Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

Izabrane vesti

Plan je davno objavio, na proleće će pokušati da ga realizuje, ali ističe da su mu potrebni saveznici. Nekoliko dana pošto je rekao kako "nije Leo Mesi" i ne može sve sam, Valeri Božinov je dao konkretan motiv saigračima u Partizanu da ga na proleće češće "hrane" loptama, kako bi pokušao da ispuni misiju i postane najbolji strelac Superlige Srbije.

Bugarin je direktan:
"Svakom igraču koji mi u drugom delu prvenstva bude asistirao daću 500 evra".

Na pitanje da li je ozbiljan ili na ovaj način pokušava da razmrda kolege iz ekipe, koje se jesenas nisu proslavile, isklusni špic je još konkretniji:
"Naravno da sam ozbiljan. Šta obećam, to ispunim. Uostalom, videćete na proleće. Smatram čak da su finansijske nagrade dobar način da svi budemo zadovoljni i da se ionako dobri odnosi u ekipi podignu na viši nivo. Zadovoljan će biti svako: ljubitelji Partizana, jer će to značiti da smo bliži pobedama, kolege u timu pošto ću ih novčano darivati, a i ja, napretkom na listi strelaca."

Božinov posle 22 kola deli treće mesto u pomenutoj statističkoj kategoriji sa 12 golova. Ispred njega je tandem Crvene zvezde Ugo Vijeira (14) i Aleksandar Katai (13).
"Imam stvarno veliku želju da do kraja sezone osvojiim Zlatnu kopačku. Da pokažem svima da moj letošnji angažman nije bilo uzaludan, da mogu i dalje da tresem mreže i pomognem Partizanu".

Jesenas je dve asistencije Božinovu udelio Nemanja Petrović, na koga trener Ivan Tomić ne računa, po jednu Andrija Živković, Saša Ilić, Darko Brašanac, Lazar Ćirković, Petar Grbić i Alen Stevanović, dvaput je bio precizan iz jedanaesterca, a dvaput se lopta odbijala od protivnika pre završnog udarca.
"Te odbitke i penale ne mogu da nagrađujem. Plaćam samo prave asistencije. Počinjem od utakmice sa OFK Beogradom", nasmejao se Valeri Božinov, sa kojim Partizan još ne zna za poraz na utakmicama na kojima je on strelac.

I to bi trebalo da bude inspirativno crno-beliima.

Pratitie MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Valeri BožinovSuperligaSrbijaFK PartizanNemanja PetrovićIvan TomićEvropaBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara