""
""

Kraj Vardarove letnje bajke?

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.08.17. | 11:27

Bez obzira na lošu formu Kopenhagen je veliki favorit u okršaju s Makedoncima

Sada stvarno sledi kraj! Bez obzira na sjajno leto, nezaboravno za sve Komite (navijače Vardara) vreme je da se završi avantura šampiona Makedonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Kraj će verovatno uslediti u Kopenhagenu, na čuvenom Parken stadionu, gde ih večeras od 20 časova dočekuje “večiti” šampion Danske, tim željan da ih pobedi i da se dokopa plej-ofa.

Ekipa Stalea Solbakena imaće veliku podršku sa tribina, ali i gol deficita iz prvog meča u Skoplju (0:1) koji mora da nadoknadi kako zna i ume. Pravo na grešku nemaju, a eliminacija iz Lige šampiona bila bi katastrofa za ovaj klub. Sve je u Kopenhagenu podređeno dolasku Vardara, čak je i tokom vikenda malenom Hobru prepušten bod u šampionatu Danske (0:0), fokus je na narednom okršaju.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE KVOTE ZA MEČ KOPENHAGEN - VARDAR

Neshvatljivo, Kopenhagen je očajan na svom terenu ove sezone (ima dva remija i poraz) i moraće u najvažnijem meču da ispravlja tu tradiciju. Pre nego što je nastupila kriza, tip 1&3+ bio je baš čest na utakmicama na Parkenu. Za golove bi trebalo da se pobrinu Kipranin Pjeros Sotiriju, Paragvajac Federiko Santander i naš Andrija Pavlović, mada će im faliti iskusni ofanzivac Rasmus Falk (povređen). 

Vardar je ove sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona već jednom pokorio Skandinaviju, u prethodnoj rundi kada je igrao 1:1 sa Malmeom i eliminisao ga. Sva je prilika da ovog puta neće imati to zadovoljstvo, ali može bar da da gol i tako se dostojno oprosti od Lige šampiona.

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

MakedonijaLiga šampionaKopenhagenkladionicaDanska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara