""
""

Krstičić obećao navijačima Sampdorije: Dolazim u decembru!

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.11.17. | 23:20

Vezista Crvene zvezde poručio da će se 17. decembra naći na Luiđi Ferarisu na utakmici sa Sasuolom

Nenad Krstičić je ojačao Zvezdin vezni red u ključnom trenutku u ovoj sezoni i imao ogromne zasluge za napredak igre ekipe Vladana Milojevića, a sa druge strane srpski šampion mu je omogućio da se u potpunosti vrati u fudbalski život i posle nekoliko godina ponovo zasluži poziv nacionalnog tima.

Izabrane vesti

Ipak, Krstičić je najveći period svoje dosadašnje karijere proveo u italijanskoj Sampdoriji, gde se zadržao osam godina i odigrao 101 utakmicu u svim takmičenjema. Odlični vezista je emotivno još uvek izuzetno vezan za klub iz Đenove, pa je u izjavama za portal SampNews24 otkrio da će se krajem decembra naći na stadionu Luiđi Feraris.
„Vraćam se u Đenovu sa porodicom na meč sa Sasuolom 17. decembra. Ovde u Srbiji se šampionat završava četiri dana ranije, tako da ću biti na stadionu“, rekao je Krstičić.

Trenuci sa Crvenom zvezdom su više nego blistavi ove jeseni.
„Zadovoljan jer je prošlo 10 godina kako Crvena zvezda nije bila na međunarodnoj sceni. U dobroj smo formi i možemo da prođemo dalje. Plus, vratio sam se u reprezentaciju, a to je san svakog igrača“.

Takođe, vezista crveno-belih uveren je da će odlična ekipa Marka Đampaola obezbediti plasman u evrokupove ove sezone. Nedavno je na svom Instagram profilu ostavio poruku nakon pobede u derbiju Laterne, gde je izrazio veliko zadovoljstvo nakon pobede nad gradskim rivalom. Sampdorija nakon 11 odigranih utakmica u Seriji A zauzima šesto mesto na tabeli, koje će na kraju sezone garantovati plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

(FOTO: Action images)


tagovi

FK Crvena zvezdaItalijaNenad KrstičićSampdorijaSerija ASuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara