""
""

Levandovski i legenda o Zvezdi: Moguće je da je Poledica hteo da me dovede u Beograd...

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.11.16. | 09:58

„On mi je mnogo pomogao, ali ja sam želeo drugačiji izbor“, poručio napadač Bajerna

Prošlo je od tada više od 18 meseci. Šokantnim otkrićem o tome kako je pre deset godina nudio Crvenoj zvezdi Roberta Levandovskog, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica je uzburkao duhove.

Na Marakani tada nisu imali sluha, možda ni vremena, da poaslušaju savet Mirka Poledice, iako je bilo onih koji su tvrdili da tada mladi Poljak jednostavno nije klasa potrebna Crvenoj zvezdi.Ostatak priče je poznat. Levandovski je trenutno jedan od najboljih evropskih napadača.

Izabrane vesti

Šokantno otkriće Poledice: Levandovskog sam poklanjao Zvezdi, došao bi za 1.000 evra, ali mi je Maza rekao da “nije to ta klasa“

U razgovoru za Blic centarfor Bajerna se prisetio dana kada je tesno sarađivao sa Mirkom Poledicom. Odnosno otkrio da je Poledica vrlo verovatno želeo da ga dovede u Beograd...

„Mirka Poledicu sam upoznao dok sam igrao u varšavskoj Legiji i sećam se da mi je dosta pomogao tada kao saigrač. Ponudio je pomoć takođe i kada sam menjao klub, ali predlagao je nešto drugo od onog što sam ja zamislio i prosto nije došlo do saradnje u tom smislu. Sećam se da sam se u tom trenutku povredio i da mi je Mirko jako pomogao. Međutim, što se tiče kluba znao sam šta želim. Tako da je vrlo moguće i da je Crvena zvezda bila jedna od opcija, ali prsto to nije bio moj izbor u tom trenutku“, poručio je napadač Bajerna.

(Foto Action Images)


tagovi

SrbijaRobert LevandovskiPoljskaMirko PoledicaEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara