"Čari profesionalnog fudbala u Srbiji"
"Čari profesionalnog fudbala u Srbiji"

Ma pusti školu, sine, treniraj fudbal, tu je lova?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.11.14. | 11:39

Kad kažete fudbaler verovatno zamišljate vile. U Srbiji nije baš tako

Čari profesionalnog fudbala u SrbijiOdavno je fudbal postao biznis u kojem se vrte milioni. Ali  mi u Srbiji izgleda nismo baš previše vični preduzetništvu. Uostalom koliko ste samo puta u domaćim medijima ispred onog biznismen pročitali epitet „kontroverzni"? Fudbal nije izuzetak. Pa i dva najveća kluba u Srbiji ne mogu da vežu dve sezone bez nekakvih finansijskih trzavica. O ostalima da i ne govorimo.

Međutim, svaki put se iznova iznenadimo koliko nisko možemo da padnemo, a fotografije koje je na svom Fejsbuk profilu objavio Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost još jednom su nas podsetile na tu tužnu istinu.
Da bismo razbili predrasude da su fudbaleri u Srbiji bogati i privilegovani, pogledajte stan koji je jedan superligaški klub namenio igraču na osnovu ugovorne obaveze... Sramota!", kratko i jasno je Sindikat obrazložio fotografiju. 

Izabrane vesti

A plate retko prelaze nekoliko stotina evra. I redovne su koliko lanjski sneg...

Deco, ako do sada niste mogli mogli da shvatite one razumne roditelje koji vam ne dozvoljavaju da zapostavite školu, možda vam je sada malo jasnije njihovo razmišljanje. Domaći zadatak pa na trening. 

(FOTO: Facebook/Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost)


tagovi

sindikat NezavisnostSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara