""
""

Malerozni Vučinić: Stradali ligamenti kolena

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.02.14. | 21:25

Crnogorac je bio planiran za prvu postavu u narednom meču protiv Kjeva, ali sada ga očekuje duža pauza

Maler je baš poterao Mirka Vučinića u poslednje vreme. Crnogorcu iz Juventusa je prvo propao dogovoren transfer u Inter u onoj čuvenoj trampi za Guarina, a sada kada je trebalo da dobije novu šansu u Juventusu doživeo je ozbiljnu povredu kolena.

Izabrane vesti

Današnji lekarski pregledi su utvrdili da Vučinić ima istegnuće ligamenata kolena, kao i oštećenja na meniskusu i potkoleničnoj kosti, što znači da ga očekuje nekoliko nedelja pauze. Da stvar po crnogorskog napadača bude tužnija, trener Konte ga je planirao kao člana prve postave u naredenom kolu protiv Kjeva jer je bio nezadovoljan zalaganjem Fernanda Ljorentea na prethodnoj utakmici protiv Kjeva.

Konkurencija u napadu Juventusa je žestoka, jer su tu još i Tevez, Kvaljarela, Osvaldo i Đovinko, pa Vučinića očekuje zaista težak zadatak da se opet izbori za mesto u prvih 11. Crnogorca je minulog januara posle blokiranog transfera u Inter želelo nekoliko klubova poput Monaka, Valensije i Totenhema, ali je on odlučio da ostane u Juventusu i bori se za novu šansu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMirko VučinićJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara