"Marko Grujić i Vanja Milinković Savić"
"Marko Grujić i Vanja Milinković Savić"

Mlada reprezentacija: Grujić i Vanja su problem

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.09.17. | 08:37

Selektor Đorović potvrdio konflikt i najavio da će o njemu detaljnije pričati posle gostovanja A selekcije u Republici Irskoj

Marko Grujić i Vanja Milinković SavićNa terenu sve pod konac, van njega očigledno nešto ne štima. Mada je mlada reprezentacija Srbije očekivanom goleadom otvorila novi ciklus kvalifikacija za Prvenstvo Evrope, pobeda nad Gibraltarom (4:0) pala je u drugi plan.

Nažalost, više se priča zašto na premijeri u Jagodini u sastavu našeg tima nije bilo dvojice očekivanih startera, golmana Torina Vanje Milinkovića Savića i veziste Liverpula Marka Grujića. Pogotovo što su obojica bili protagonosti poslednjeg učešća na završnom turniru EP-a.

Izabrane vesti

Po sredi je konfilkt sa novim selektorom Goranom Đorovićem, prenose Večernje novosti koje su vest od petka - kad je Milinković Savić ostao u Beogradu jer se uspavao, pa zakasnio na doručak - obogatile saznanjem da je Grujić ostao van tima zbog verbalnog neslaganja sa selektorom.

A on neće, bar je javno o tim incidentima.
Ima stvari koje ostaju u timu. O Grujiću i Vanji možemo da pričamo tek kad se završe obaveze A selekcije, posle Irske. Suočili smo se sa određenim problemima, ali time ćemo se naknadno baviti. Trebalo bi da ostavimo igračima da uživaju u pobedi i da se spremaju za naredne utakmice“, prenele su Novosti Đorovićeve reči.

Goran ĐorovićSrbiju narednog meseca čekaju mečevi sa Makedonijom u gostima (6. oktobra) i Rusijom kod kuće (10. oktobra), u koje ulazi posle odlično obavljenog posla protiv amatera iz Girbaltara.
Odigrali smo odlično prvo poluvreme. Ovi momci mogu naravno mnogo više, ali je u nastavku došlo do malog opuštanja, koje je i bilo očekivano. Hteli smo u nastavku da vidimo i neke druge igrače, što je uticalo na igru ali je najvažnije da smo ostvarili cilj. Ne zanosimo se, biće teže u narednim mečevima protiv Makedonije i Rusije, ali ovaj tim ima kvalitet i ako želi da se plasira na Evropsko prvenstvo moraće to da demonstrira“, dopunio je Goran Đorović, selektor mlade reprezentacije Srbije.

TABELA GRUPE 7 KVALIFIKACIJA ZA EP MLADIH

(FOTO: Star sport)


tagovi

Goran ĐorovićMarko Grujićmeđunarodni fudbalMlada reprezentacijamlada reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbijaVanja Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara