"Nenad Milovanović"
"Nenad Milovanović"

Mladost zabrinuta zbog Lazevskog i mekanog terena u Lučanima

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.12.15. | 15:19

Uoči okršaja sa Radom u 20. kolu Superlige...

Nenad MilovanovićLučanska Mladost u duel 20. kola Superlige, sa beogradskim Radom, ulazi posle poraza od Vojvodine (3:0), dok je tim sa Banjice odigrao nerešeno sa Ivanjičanima. Trener Mladosti Neško Milovanović za MOZZART Sport kaže da je njegov tim izgubio jednu utakmicu posle deset kola.
"Od poslednjeg poraza više me brinu kadrovski problemi, imamo dosta rovitih igrača, pre svih Aleksandra Lazevskog koji ima problem sa zglobom,  ali i generalno stanje terena, malo je mekaniji, probali smo da ga sačuvamo", podvlači Milovanović i nastavlja.
"Bez obzira na bodovni saldo Rad ima mladu i dobru ekipu koja pravi kvalitetan blok na sredini terena. Dosta je teško igrati protiv Građevinara i moramo da budemo obazrivi, da imamo brz protok lopte i pružimo maksimum".

Mladost je trenutno iznad crte, osma sa 24 boda. Da li se nadate novim poenima?
"Trenutno smo na tom famoznom osmom mestu o kome svi pričaju. Daleko je plej of, ima još puno da se igra, naš plan je da idemo od utakmice, do utakmice i da  dopisujemo bodove", kazao je na kraju Milovanović.

Izabrane vesti

Kapiten i golman Mladosti Nemanja Krznarić za naš portal kaže da tim sa Banjice dolazi po bod u Lučane.
"Važno je da na vreme postignemo pogodak i otvorimo rivala, ali sam ubeđen da će biti teško, kao protiv Spartaka. Takođe, Beograđani su opasni jer igraju na  kontra napade i toga  se moramo pribojavati. Trijumf I nova tri boda bi nam puno značili", zaključio je Krznarić.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SuperligaSrbijaNenad MilovanovićMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara