"Kirjos je ponovo imao žutu minutu"
"Kirjos je ponovo imao žutu minutu"

Muke Šangaja sa Kirjosom - Australijanac bez objašnjenja napustio meč (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.10.17. | 13:13

Psihički problemi 21. tenisera sveta se nastavljuju, ponovo sledi kazna

Kirjos je ponovo imao žutu minutu"Enfan terible" svetskog tensia, Nik Kirjos nastavio je danas sa bizarnim ponašanjem na koje smo već, više-manje naviklli. Kao i prošle godine, kada je odbio da igra usred meča sa Mišom Zverevim, zbog čega je dobio i suspenziju, mesto njegovog mini-nervnog sloma je bio Šangaj.

Na jednom od najprestižnijih teniskih takmičenja na svetu, Kirjos, koji je još u nedelju igrao finale turnira u Pekingu i izgubio ga od Rafe Nadala, ponovo je zaludeo svet i to svojom glupošću.

Izabrane vesti

Naime, kada je izgubio prvi set u taj-brejku, nakon što je imao prepirku sa sudijom Fergusom Marfijem zbog kaznenog poena, Australijanac je jednostavno napustio teren, zbunivši sve prisutne, a posebno svog protivnika Amerikanca Stiva Džonsona. Nije sasvim jasno zbog čega je to uradio, pošto deluje da nije povređen, Po svemu sudeći, ponovo mu je "proradio crv" u glavi i jasno je da ima ozbiljnih psihičkih problema, te mu sledi i nova kazna. Ovaj put verujemo ozbiljnija od kratkotrajne suspenzije.

Protivnik Džonsonu u drugom kolu matersa u čuvenoj kineskoj luci je  domaći igrač, kvalifikant Di Vu koji je u prvom kolu iznenadio Francuza Žeremija Šardija

(foto: Action Images)


tagovi

AustralijaKinaNik Kirjos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara