""
""

Muta: Na pobedu protiv svakog, pa i Lijetuvosa

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.17. | 13:55

"I ovo je evroligaška ekipa, oni sigurno idu na to da budu prvi u našoj grupi, imaju sedam stranaca i veoma su iskusni", upozorava trener košarkaša Partizana

Za crno-bele košarkaše nema odmora. Mladi tim Miroslava Nikolića već u sredu očekuje još jedno iskušenje u Evropkupu protiv litvanskog Lijetuvos Ritasa (20 časova).

Izabrane vesti

Oba tima imaju po poraz posle prvog kola, a dok su košarkaši Partizana izgubili od Albe u Berlinu, Litvanci su poraženi od Bilbaa na svom parketu.
"Protivnik u Evropi nam je ekipa koja je igrala sa Žalgirisom na jednu loptu, a Žalgiris je Evroligaš. I ovo je evroligaška ekipa, oni sigurno idu na to da budu prvi u našoj grupi, imaju sedam stranaca i veoma su iskusni. Pripremali smo utakmicu i danas ćemo je pripremati, sa željom da se prikažemo u što boljem svetlu", kaže trener Miroslav Nikolić

Popularni Muta potencira mladost svoje ekipe od koje očekuje dobru partiju.
"Osam igrača tu nije nikada igralo ABA ligu, dakle, razigravamo mlade igrače koji će dobiti priliku. Igramo bez Čakarevića koji mnogo znači u fazi odbrane, on ima problema sa listom. Ipak, daćemo sve od sebe da dobijemo ovu utakmicu, sigurno da nema predaje i da Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu", naglasio je Nikolić.

MOZZART SPORT
(3,05) Partizan (15,00) Lijtuvos Ritas (1,45)
Sreda, 20.00

Krilni centar Strahinja Gavrilović kaže da je svaka utakmica u Evrokupu bitna.
"Treba iskoristiti svaki meč maksimalno. Sutra je prva evropska utakmica na domaćem terenu i treba pokazati šta smo sve do sada uradili. Trudićemo se da ispoštujemo ono što smo radili na skautingu. Znamo kakav je protivnik, u pitanju je iskusna ekipa, dobri šuteri, ali mi ćemo dati sve od sebe. Pozivam i navijače da dođu i podrže nas. Njihova podrška nam puno znači", istakao je Gavrilović.

Ulaznice za ovaj meč prodavaće se na blagajnama dvorane Aleksandar Nikolić od 10 časova do početka utakmice po cenama - 300 dinara (tribine) 500 (parter), 1.200 (bela loža), 1.500 (VIP loža), 12.000 (teren).

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK PartizanMiroslav NikolićRitasEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara