Neponovljivi Bekali: Danas na teren šaljem rezerviste, koje i ne poznajem

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.11.18. | 13:10

A pre mesec i po dana je očekivao da FCSB pobedi Dunareu sa 70:0...

Svake godine bar jedan praznik u Rumuniji zbog nacionalnog kupa. Protekle sezone čitav Sibiju ustao je na noge da podrži svoj Hermanštat i spremi paklenu dobrodošlicu najtrofejnijem klubu u zemlji FCSB-u, a ove tu čast ima Dunarea. Večeras je u Kalarašiju zakazan okršaj osmine finala najmasovnijeg takmičenja u Rumuniji, a kao i uvek u centru pažnje biće kontroverzni vlasnik bukureštanskog tima Điđi Bekali.

Za razliku od pomenutog meča sa Hermanštatom, kada je tim nemačkih doseljenika kao drugoligaš deklasirao nekadašnju Steauu koja je na teren svesno poslala drugopozivce, sada je priča potpuno drugačija. Rumunski mediji uveravaju da je dupla kruna apsolutni prioritet kluba iz Bukurešta, međutim on će ponovo, mahom sa rezervistima pokušati da se dokopa naredne faze. Ovog puta nije po sredi obest Bekalija, već kadrovski problemi.
"Trener Dika je predložio, a ja sam prihvatio ideju da ne rizikujemo previše sa rovitim igračima, već da na teren pošaljemo rezerviste. Verujte da ih i ne poznajem", bez dlake na jeziku priča Bekali.

Izabrane vesti

Petorica igrača je van konkurencije zbog povrede, a svi su defanzivci: kapiten Bogdan Planić, Marko Momčilović, Mihai Balaša, Mihai Pincili i Ovidiju Popesku. Pritom, pošto u prvenstvu sledi veoma važan okršaj sa Astrom, Dika će odmoriti nekolicinu napadača. Očekuje se da Denis Man, Florin Tanase, Florinel Koman i Harlem Gnoere. Sa druge strane, domaći fudbaleri jedva čekaju da meč počne, po mnogo čemu istorijski.
"Piše se istorija u Kalarašiju. Prvi put ćemo igrati meč u večernjem terminu, pod reflektorima. Publika će nas nositi. Stadion će biti krcat", istakao je štoper Dunaree Alin Dobrosavljevići.

FCSB je sredinom septembra već odmerio snage sa Dunareom, ali na svom stadionu i pobedio 2:0. Znate li šta je Điđi Bekali izjavio u najavi tog susreta? Neverovatne stvari. Bacite pogled.
"Ako ih shvatimo ozbiljno, pobedićemo 70:0. Dobro, ne mora baš 70:0, ali eto 7:0 je mera. Ukoliko nas Dunarea pobedi, čujte me dobro, imaćemo veliki skandal. Ma, i ako slavimo samo sa 2:0 biće skandala. Prodaću klub. Nemam nameru da vređam rivala, to je činjenično stanje", rekao je gazda crveno-plavih, a skandala nije bilo i pored "samo" 2:0.

Nema šta, sa Bekalijem nikada nije dosadno...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:45 4541 RUM K Calarasi - FCSB ds 1X 1,60
Ukupna kvota1,60

RUMUNIJA, KUP - OSMINA FINALA

Četvrtak
18.00: (8,50) Čikšereda (4,70) Dinamo Bukurešt (1,33)
20.45: (3,30) Dunarea Kalaraši (3,10) FCSB (2,20)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Dunarea KalarašiFCSBĐiđi Bekalisportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara