""
""

Neško Milovanović otišao iz Radničkog: Nešto je kvrcnulo u glavi

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.09.15. | 09:53

"Kako sam rekao i po dolasku, ne čudi me što vidim zle ljude, već što ne vidim da se stide. Pokušaću da neko vreme ugasim i televizor, da ne gledam fudbal neko vreme, potreban mi je odmor“, dodao je čovek koji je kao igrač ostavio veliki trag u Radničkom

Nema kraja nevoljama Radničkog iz Kragujevca. Na tri vezana poraza u Prvoj ligi Srbije i užasnu finansijsku situaciju došla je i neopoziva ostavka trenera Neška Milovanovića.

Izabrane vesti

On je odluku doneo posle treninga utorak kada mu je, kako je naveo, “nešto kvrcnulo u glavi“.
“Situacija u klubu, tri vezana poraza i sve ostalo mi se skupilo na način da se ne osećam fizički i mentalno spremno da nastavim sa poslom. Jedini smo klub u državi koji u poslednja dva prelazna roka nije uspeo da dovede nove igrače, svi drugi su to činili. Poslednjih devet meseci nisam primio platu, nemam više snage da se borim sa vetrenjačama. Ne mogu više da trpim veliki pritisak, na to kada se doda izostanak adekvatnog finansijskog dela, stanje je neizdrživo. Ekipa ima kvalitet, u ovom trenutku iskazala je maksimum“, rekao je Milovanović za Žurnal.

On je na klupu Radničkog došao u jesenjem delu prošle sezone, kada je potpisao ugovor na dve godine.
“Želim da se odmorim, jer ni izbliza mi nije bilo opterećenje prethodno igranje u Superligi, koliko poslednja dva i po meseca u teškim uslovima. Kako sam rekao i po dolasku, ne čudi me što vidim zle ljude, već što ne vidim da se stide. Pokušaću da neko vreme ugasim i  televizor, da ne gledam fudbal neko vreme, potreban mi je odmor“, dodao je čovek koji je kao igrač ostavio veliki trag u Radničkom.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaRadnički KragujevacPrva liga SrbijeNeško Milovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara