""
""

NOVI ŠOK ZA BORUSIJU! Bajern kupuje i Levandovskog!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.13. | 19:29

Menadžer Jupa Hejnkesa, Enrike Rejes otkrio za špansku Kadenu Ser da je klub iz Minhena pred Gecea osigurao i potpis poljskog centarfora

 

Izabrane vesti

Bajern je spremio još jedan nož u srce Borusije! Još se nisu ni oporavili od šoka sa Marijom Geceom, a izgleda da im se priprema novi. Informacija koja je brzinom svetslosti obrigrala španske i nemačke medije glasi: Bajern je dogovorio i dolazak Roberta Levandovskog!!!

Odavno je poznat interes Bavaraca za sjajnog Poljaka, a sada je sve otišlo korak dalje.
„Bajern će stviri neverovatan tim. Već su osigurali porpise Marija Gecea i Roberta Levansovskog. Problem je što Bajern imao mnogo novca“, rekao je za špansku Kadenu Ser, Enrike Rejes, španski fudbalski menadžer koji je već dugi niz godina agent Jupa Hejnkesa i vodi brigu o njegovoj karijeri.

Ostaje da se vidi da li se Rejes „izleteo“ pre vremena, ali definitivno je da se oko Levanvodskog lome koplja. On je pre par meseci odbio ponudu Borusije za produženje ugovora i tada je rekao da do kraja sezone neće ništa pričati o planovima za nastavak karijere. Ipak, izgleda da je to vreme iskoristio da koketira sa Bajernom. Borusija je opet dovedene u tešku situaciju.

Levandovskom ističe ugovor u leto 2014. godine, a pošto neće da potpiše novi sa Borusijom, klub iz Dortmunda rizikuje da ga tada izgubi bez obeštećenja. To znači da će naredni prelazni rok biti poslednja prilika za Borusiju da zaradi nešto na Levandovskom i da ne ostane bez obeštećenja.

Poptuno iste situacije su bile sa Nurijem Sahinom i Šinjijem Kagavom u prethodne dve godine. I oni su odbili da produže ugovore i primorali Borusija da ih proda Realu, odnosno Mančester Junajtedu na godinu dana pre isteka ugovora, kako ne bi izgubili obeštećenje. Tada je Sahin prodat za „samo“ 10 miliona evra iako je vredeo više, dok su na Kagavi naplatili 16 miliona evra.

Nedavno je i Aleks Ferguson rekao da hoće Levandovskog, ali da je zabirnut zbog interesa Bajerna za sjajnog napadača. Kockice se definitivno sklapaju, a Levandovski bi mogao da krene stopama Marija Gecea koji je preko noći od idola postao persona non grata u Dortmundu.

Ili je možda reč o podmukloj kampanji Bajerna da ovakvim psihološkim bombama destabilizuje Borusiju uoči polufinala protiv Reala. A, zna se da su menadžeri najbolji ljudi da rade taj prljavi posao...

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenBorusija DortmundEnrike RejesEvropaJup HejnkesLiga šampionaMario GeceNemackaRobert Levandovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara