""
""

Oglasila se Zvezda: Evo kako i gde nas je oštetio Milorad Mažić!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.10.17. | 14:10

Naš najbolji sudija je dozvolio Napretku da razvije akciju kod gola posle očiglednog igranja rukom“, stoji u saopšetnju crveno-belih

Najavu ovakvog scenarija imali smo neposredno posle utakmice u Kruševcu! Crvena zvezda se posle poraza na stadionu Mladosti oglasila rečima da traži izuzeće najboljeg srpskog arbitra Milorada Mažića.

Upravni odbor crveno-belih je danas bio nešto konkretniji i u zvaničnom saopštenju taksativno nabrojao situacije koje zamera Mažiću. Najsporniji je početak akcije Kruševljana koja se završila fantastičnim golom Mitrovića. Prema rečima ljudi sa Marakane svemu je prethodilo igranje rukom jednog igrača Napretka. Takođe, na Marakani smatraju da Mažić nije dovoljno zaštitio fudbalere Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Saopštenje Upravnog odbora crveno-belih prenosimo u celosti.
„Mnogi veliki evropski klubovi, jednako kao i Crvena zvezda znaju koliko je teško sa uspehom igrati paralelno u više takmičenja. Upravni odbor stoga čestita igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na svemu što je do sada postignuto. Ali i porazi su sastavni deo sporta i Crvena zvezda čestita FK Napredak na jučerašnjoj pobedi. I pored toga, Crvena zvezda se oglašava ovim saopštenjem kako bi na vreme upozorila celu, a naročito zvezdašku, sportsku javnost da sa pažnjom prati odnos FSS prema našem klubu kako se ne bi ponovili događaji sa kraja prvenstva prošle godine. Neposredan povod ovome je način na koji se i kada Milorad Mažić delegira i zatim sudi utakmice Crvene zvezde. Tako je i u Kruševcu pokazao lošu nameru prema našem klubu, dopuštao grubu igru iako to ne dozvoljava kada sudi evropske utakmice na kojima sa pravom štiti zdravlje igrača, i na kraju dozvolio da se posle očiglednog igranja rukom u poslednjim sekundama nastavi akcija iz koje je Crvena zvezda primila gol. Treba li podsećati na detalje sa nekih ranijih mečeva – sa Partizanom u finalu kupa (nedosuđen penal posle rvačkog zahvata nad Boaćijem) i Čukaričkim (nedosuđen faul kada je slomljena noga Jovičiću).FK Crvena zvezda zato ne želi da njene utakmice sudi Milorad Mažić. A da li Mažić sudi na takav način svojevoljno ili po nečijem nalogu neka proceni cela sportska javnost, pogotovo ako FSS ne sankcioniše takvo ponašanje“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaMilorad MažićSudijska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara