""
""

Ovaj Salcburg je mnogo jak

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.12.17. | 11:59

Dvojka na vidiku, a ni kombinacija sa golovima ne bi trebalo da omane

Bečka Austrija i Salcburg zatvaraju 18. kolo austrijske prve lige. Gosti su izraziti favoriti i očekuje se novi lagan trijumf Red Bulove mašinerije.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 16:30 3309 AUT 1 Austria Vienna - Salzburg kmb 2&3+ 1,92

Salcburg je u odličnoj formi i utisak je da je samo pitanje vremena kada će u potpunosti odjaviti Šturm i okititi se petom uzastopnom titulom. Današnji gost je u seriji od pet pobeda, na 11 proteklih mečeva nije poražen tako da je sasvim logično i očekivano da Salcburg počisti Austriju i skoči na prvo mesto. Ne dajte da vas pokoleba to što Salcburg igra u gostima jer je ekipa sa najviše osvojenih bodova na strani u tekućoj sezoni (šest pobeda, remi i poraz). Generalno je cela sezona u austrijskom prvenstvu trka udvoje jer je razlika između Šturma i Salcburga i ostalih najbližih pratilaca minimum 10 bodova.

Istina, možda će najavljeni povratak u Brazil Paula Mirande, defanzivca i jednog od najiskusnijih Salcburgovih prvotimaca, malo uzdrmati redove aktuelnog šampiona, ali trener Marko Roze ne paniči i kaže da će na vreme naći zamenu, te da još uvek ne planira da gurne u vatru golobradog Francuza Žeroma Onguenea.

Golovi ne bi trebalo da izostanu. Reč je o drugoj i četvrtoj ekipi čiji su mečevi najefikasniji u prvenstvu. Na mečevima Austrije i Salcburgra prosečno pada preko tri gola. Takođe, Salcburg je najefikasniji tim u ligi sa 2,29 postignutih golova u proseku, nije loša ni Austrija sa 1,65. Austrija prima 1,59 golova u proseku, dok Salcburg ima najtvrđu odbranu u ligi sa 0,76 primljenih golova u proseku. Pritom, Austrija je na 71 odsto mečeva ove sezone igrala 3+, a Salcburg na malo preko polovine. Imajte na umu i da Salcburg u svojim redovima ima najboljeg strelca lige Munasa Dabura koji je dosad postigao 12 golova.

AUSTRIJA 1 - 18. KOLO:

Subota

Volfzberger - Rapid 0:0
Materzburg - LASK Linc 1:0 (1:0)
Altah - Šturm Grac 1:2 (1:0)
Admira - Sankt Pelten 1:0 (0:0)

Nedelja

16.30: (5,90) Austrija (4,10) Salcburg (1,50)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

AustrijaAustrija Bečbet analizaEvropakladionicaSalcburgsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara