""
""

Pao dogovor - Kljajić u Partizanu do 2021.

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.06.17. | 17:02

Potpis posle povratka sa priprema u Sloveniji

Filip Kljajić i Partizan definitivno nastavljaju zajedno. Golman crno-belih dogovorio je produžetak saradnje sa klubom iz Humske do juna 2021. godine, a paraf na ugovor staviće po povratku sa priprema u Sloveniji.
“Sve smo se dogovorili sa Partizanom. Ispoštovana je Filipova želja da nastavi da brani za crno-bele, ali i želja kluba i novog trenera Miroslava Đukića da se saradnja nastavi. Igrač sad može maksimalno da se fokusira na pripreme kako bi pomogao ekipi da ostvari cilj plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope. S obzirom da je Kljajiću isticao ugovor u decembru, on je želeo da mu se na neki način oduži tako što, kad za to bude došlo vreme, neće otići bez obeštećenja, već će Partizan zaraditi“, rekao je Kljajićev menadžer Ivica Pavlović za MOZZART Sport. 

Izabrane vesti

Prvobitno je trebalo da Kljajić, poput saigrača Miroslava Vulićevića i Bojana Ostojića produži saradnju na dve godine, ali je ipak pristao na duplo duži ugovor. Inače, sadašnji ugovor golmana crno-belih ističe u decembru.

Kljajić je ove sezone bio standardan na golu Partizana sve do početka maja kada je povredio šaku na treningu i pre okončanja prvenstvene trke morao na pauzu.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: Starsport)


tagovi

SuperligaFK PartizanFilip Kljajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara