"Adi Hiter"
"Adi Hiter"

Partizan brusi trenera za Verder?

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.11.17. | 14:57

Klub iz Bremena pronašao naslednika Aleksandera Nurija

Adi HiterAleksandasr Nuri je smenjen posle očajnih rezultata na početku sezone, uprava Verdera još traži pravog čoveka da ga zameni, a izgleda ga je pronašla i u nama u Srbiji relativno poznatom liku. Adi Hiter, čovek koji ove jeseni sa klupe Jang Bojsa nišani beogradski Partizan u Grupi B Lige Evrope, novi je favorit za upražnjeno radno mesto u Bremenu.

Švajcarski Blik donosi informaciju i kaže da je Verderov direktor Frank Bauman već neko vreme prati redovne izveštaje sa treninga i utakmica Jang Bojsa i da je stekao vrlo pozitivno mišljenje o 47-godišnjem strategu.  Uostalom, ljudi koji pažljivije prate evropski fudbal,  odavno znaju za njega. Bio je senzacija sa Gredigom - eliminisao tada i Čukarički u kvalifikacijama za Ligu Evrope - sa Red Bul Salcburgom je osvojio duplu krunu u Austriji, a sada sa Jang Bojsom preti da prekine Bazelovu hegemoniju u Švajcarskoj. Posle 14 kola  ima sedam bodova više od osmostrukog uzastopnog šampiona Švajcarske.

Izabrane vesti

Ipak, Bundesliga je sasvim drugi nivo. Za tu ligu teško se dobija ulaznica. A iz nje? Nebo je granica. I baš zato se ni poziv tima koji se bori za opstanak ne odbija tako lako.

Ali ako Hiter bude tražio bezbedniju varijantu ostaće u Bernu. A Verder će možda morati da ostane veran privremenom rešenju Florijanu Kohfeltu. Bar do kraja sezone. Samo… Šta ako njen kraj dočeka u zoni ispadanja?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adolf HiterEvropaJang BojsLiga EvropeNemackaŠvajcarska 1Verder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara