"Nikola Jakšić"
"Nikola Jakšić"

Partizan u Hanoveru: Iscrpljeni smo, ali da sazrimo

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.12.16. | 13:14

Crno-beli u trećem kolu Lige šampiona gosti ekipe sa čak 11 stranaca

Nikola JakšićKup je odbranjen. Sad sledi pokušaj da se u Ligi šampiona napravi više od očekivanog. Vateropolisti Partizana otputovali su u Nemačku, gde ih u sredu od 19 časova očekuje meč trećeg kola u Grupi B elitnog kupa, protiv Hanovera.

Crno-beli su dosad tesno poraženi od mađarskog Egera (8:9) i očekivano od Barselonete (5:12), ali ako postoji šansa da negde traže bodove onda je to u duelu s ekipom koja se Lige šampiona dokopala preko kvalifikacija.
Partizan odavno nije igrao sa Hanoverom, ali znamo da je to vrlo dobra ekipa, mnogo jača nego protekle sezone. Kvalitet je dokazao u drugom kolu, odigravši nerešeno s Barselonetom. Iza nas je serija napornih mečeva. Minule nedelje osvojili smo Kup Srbije i tako ispunili glavni cilj prvog dela sezona, a na turniru u Nišu i u prethodnim susretima ekipa se dosta istrošila. Utakmicu s Hanoverom dočekujemo iscrpljeni s jedne i rasterećeni s druge strane, jer u Ligi šampiona ove sezone nemamo imperativ. Bitno nam je sazrevanje. Nadam se da će ekipa uspeti da pruži sve od sebe, kao protiv Egera u drugom kolu, videćemo za koji rezultat će to biti dovoljno“, rekao je pred put Zoran Milenković, trener Partizana.

Izabrane vesti

Inače, za Hanover igra 11 stranaca. Među njima su i dvojica nekadašnjih vaterpolista Partizana i reprezentativaca Crne Gore, Predrag Jokić i Aleksandar Radović.

LIGA ŠAMPIONA, TREĆE KOLO

Grupa A: Olimpijakos – Nica, Breša – Solnok, Špandau – OŠC.

Grupa B: Hanover – Partizan, Eger – Pro Reko, Barseloneta – Jug.

(FOTO: Star sport)


tagovi

VK PartizanLiga šampiona u vaterpoluvaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara