"Pečnik, Pavićević i Mijailović"
"Pečnik, Pavićević i Mijailović"

Pečnik opet u Zvezdi? Danas će se znati

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.07.14. | 12:49

Slovenac već na prvom treningu pokazao zbog čega ga Lalatović želi u ekipi, u popodnevnim časovima odlučujući razgovor sa Zvezdanom Terzićem

Pečnik, Pavićević i Mijailović

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Slovenije)

Izabrane vesti

Slovenac Nejc Pečnik starim-novim saigračima tokom priprema u Termama Čatež predstavio se strahovitim volejom koji je na jedvite jade neutralisao mladi golman Filip Manojlović. Polivalentni vezista koji bi mogao da nastavi odiseju na Marakani demonstrirao je znanje na jutrošnjem treningu u igri na skraćenom prostoru i samo potvrdio reči Nenada Lalatovića da bi predstavljao ogromno pojačanje za renovirani tim crveno–belih.

Njegov stari znanac Nikola Mijailović šaljivo je posle treninga konstatovao da nije zadovoljan učinkom Nejca Pečnika.
"Zbog tebe sam igrao nerešeno... Slabo je to, ne znam što smo te i vraćali",  govorio je Mijailović Nejcu Pečniku.

Možda i najbolji igrač Crvene zvezde u prošloj sezoni danas po podne ima odlučujuću rundu razgovora sa Zvezdanom Terzićem. Posle toga biće poznato da li će Nenad Lalatović moći slavodobitno da konstatuje kako je dobio pojačanje na deficitarnoj poziciji krila.
"Dogovorio sam se sa trenerom da dođem ovde i treniram dva dana. Danas ću popodne obaviti razgovor s rukovodstvom i videti kako stoje stvari", poručio je Pečnik.

Ipak, iz sledećih reči se da zaključiti da svi kojima je srce obojeno u crveno – belo imaju razloga za zadovoljstvo.
"U glavi nikada nisam odlazio iz Zvezde. Ne znam šta mi se desilo... Stalno sam pratio vesti, što mi se u ranijim klubovima nije dešavalo. Ja sam u glavi još u Zvezdi. Mnogo mi je drago što me ovde ljudi i saigrači poštuju. Lepo je kad imaš osećaj da te neko želi, mada sam ja pričao da nisam neophodan. Zvezda je veća od svakog pojedinca."

Za šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića posebno je važno što Pečnik zna kako se osvajaju trofeji u Zvezdi.
"Veoma me raduje što je sa nama. On je moja velika želja, pokazao je to igrama u Zvezdi. Osetio je taj pritisak, osvajao je titule I mislim da ćemo dobiti veliko pojačanje ako bude ostao.Znam da može da igra visoko levo, visoko desno, I iza špica. Ja ga vidim na bočnim pozicijama", rekao je Lalatović.

(Foto: Instagram)


tagovi

SrbijaNejc PečnikSuperligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara