""
""

Portugalija u problemima - upitni Gomes i Gereiro! Može li Levandovski da proradi ili će Kuba opet izvlačiti Poljsku?

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.06.16. | 07:11

Pogledajte najzanimljivije kvote koje kladionica MOZZART ima u ponudi za prvi meč četvrtfinala Evropskog prvenstva

Dan uoči prvog četvrtfinalnog meča na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i susreta Portugalije i Poljske Fernando Santos suočava se sa kadrovskim problemima koje mu zadaju glavobolju. Na poslednjem treningu pre odlazak u Marselj na megdan Poljacima selektor Portugalije radio je sa 21 igračem, dok su ponovo van stroja bili Rafael Gereiro i Andre Gomes, baš kao i pred susret sa Hrvatskom. 

Izabrane vesti

KVOTE IZ TRENUTNE PONUDE POGLEDAJTE OVDE

Obojica su trening odradila pod nadzorom dežurne lekarske ekipe i to odvojeno od ostatka tima, a prema informacijama koje stižu iz Portugalije veliko je pitanje da li će defanzivac i vezista moći da odgovore na izazov.

MOZZART KVOTE, Poljska - Portugalija: 1 (3,60), X (3,00), 2 (2,35)

Bilo kako, tim sa krajnjeg zapada Evrope nada se da bi u četvrtak ipak mogao da prekine dva posta - da savlada Poljsku i prekine niz od četiri uzastopna remija na Euru, ali i da posle punih 14 godina ubeleži recku protiv istoimenog rivala. Naravno, portugalske pristalice najviše veruju da bi uprkos problemima u sastavu prevagu na terenu mogao da donese Kristijano Ronaldo, koji se uklopio u sivilo tima protiv Hrvatske, pa bi mogao da traži iskupljenje.

MOZZART SPECIJAL ZA EURO POGLEDAJTE OVDE

Interesantno, kvota na čistu dvojku u kladionici MOZZART iznosi - 2,35. Međutim, ukoliko i vi verujete da bi superzvezda Reala mogla da presudi Poljskoj u borbi za polufinale, za vas smo pripremili savršenu kombinaciju - Gol Kristijana Ronalda i pobeda Portugalije, što donosi kvotu - 3,80.

9604: Ronaldo daje gol i pobeda Portugalije - 3,80

Ali pita se i Poljska. Ekipa koja brani čast Istočne Evrope ostavila je prilično jak utisak, uprkos tome što je u poslednjih pola sata susreta sa Švajcarskom u osmini finala potpuno potonula. Gotovo sat vremena ekipa Adama Navalke držala je čas fudbala indisponiranim Švajcarcima, ali je na kraju ipak pobedu morala da traži preko penal ruleta. Ako mislite da bi isti scenario mogao da se ponovi i u susret s Portugalijom, MOZZART vam daje kvotu - 9,50

9630: Poljska dobija posle penala - 9,50

Doduše, Poljaci nisu previše efikasni. Razlog tome loša forma najboljeg strelca i igrača Roberta Levandovskog, koji nikako da probije barijeru i zatrese mrežu. Sada će Levagol svom timu biti potreban više nego ikad, zbog čega smo mi pripremili i posebnu kvotu za njegov ispravan hitac u pobedi Poljske - 7,50

9601: Levandovski daje gol i pobeda Poljske - 7,50

No, obaziremo se i na heroja Poljske u prethodna dva meča - Kubu Blaščikovskog. Čovek koji je mreže tresao u susretima sa Švajcarskom i Ukrajinom mogao bi opet da bude zaslužan za eventualni plasman među četiri najbolja tima u Evropi, a tu možete zaokružiti kvotu - 21,0!

9603: Blaščikovski daje gol i pobeda Poljske - 21,0

Na kraju, šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Robert Levandovskireprezentativni fudbalreprezentacija PortugalaReprezentacija PoljskeRafael GereiroJakub Blaščikovskieuro 2016Andre Gomes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara