Poruka iz Humske: Računajte i na naš drugi tim

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.09.18. | 20:02

Slobodan Urošević najavljuje da će Nemanja Nikolić tek da trese mreže u dresu Partizana

Dobio je Partizan Kolubaru (2:1), međutim, na duže staze čini se bitnijim što bi mogao da dobije nekoliko igrača u rotaciji. Pre svih, odnosi se to na Sašu Ilićaprvi put starter pod komandom Zorana Mirkovića – i Bojana Ostojićaodigrao premijernu takmičarsku utakmicu posle 203 dana pauze – a zatim i na, primera radi, Slobodana Uroševića.

Levi bek crno-belih je na gostovanju u Lazarevcu iupisao dve asistencije (prve otkako je zimus stigao iz Napretka) i zaoštrio konkurenciju za mestu u timu koje je u većem delu sezone pokrivao Nemanja G. Miletić.
„Asistencije mi znače na planu samopuzdanja, posebno mi je drago što je Nemanja Nikolić dao gol, jer se i privatno družimo. Znam kakav je igrač, ovo je samo njegovo zagrevanje za dalje. Što se tiče Armina Đerleka, veoma je talentovan, dobro sarađujemo, a posebno mi je drago što je postigao prvenac na moju asistenciju. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama“, zadovoljan je Urošević.

Izabrane vesti

Na susretu šesnaestine finala Kupa Srbije, trener Parnog valjka Zoran Mirković napravio je čak deset izmena u odnosu na ekipu koja je igrala 158. večiti derbi. Neki od igrača su šansu iskoristili, pa nije isključeno da je i tako proširen kadar pred nastavak takmičenja.
Odigrali smo dobar meč s obzirom da su igrali momci koji nisu imali veću minutažu tokom prethodnih kola. Kontrolisali smo sve vreme utakmicu, prošli dalje i pokazali da na drugi tim može da se i te kako računa“, dopunio je Slobodan Urošević.

Zadovoljan prvencem u dresu crno-belih je 18-godišnji Armin Đerlek.
„Posle derbija smo dobili veliko samopouzdanje i veru u sebe. Na pravom smo putu, nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. Fudbaleri koji su imali veću minutažu i koji su izneli dosada veliki broj utakmica dobili su poštedu, samim tim utakmicu protiv Kolubare je ostalo da iznesu igrači sa manjom minutažom. Dobili smo instrukcije od šefa, odradili sve po planu i zasluženo pobedili“, smatra mladi Novopazarac.

FOTO: MN Press


tagovi

Slobodan UroševićArmin Đerlek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara