""
""

Posle pobune igrača - Alžir smenio Rajevca!

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.10.16. | 21:01

Pojedini reprezentativci navodnoi optužili sprskog stratega da je direktno kriv za remi sa Kamerunom na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Samo tri meseca nakon što je postavljen za selektora Alžira, Milovan Rajevac je dobio otkaz, objavila je alžirska državna televizija.

Izabrane vesti

Alžir je kvalifikacije za Mundijal otpočeo neočekivanim remijem sa Kamerunom, što se očigledno nije svidelo čelnicima tamošnjeg Saveza.
"Alžirska fudbalska federacija odlučila je da sporazumno raskine ugovor sa Milovanom Rajevcem", objavila je alžirska televizija, uz komentar da je on u junu na toj poziciji zamenio Kristijana Gurkufa.

Očekuje se da pomoćni treneri Nabil Negiz i Jazid Mansuri privremeno preuzmu rukovođenje nacionalnim timom.

Predsednika tamošnjeg Saveza Muhamed Rauraua sastao se danas popodne sa Rajevcem kako bi i zvanićno raskinuli ugovor, a na tu odluku je navodno uticalo nekoliko igrača, koji su okrivili selektora za rezultat protiv Kameruna.

Alžir se sa ovim rezultatom već sada nalazi u problemima, jer se u nalazi u teškoj grupi, gde su još Nigerija i Zambija, a samo prvoplasirana selekcija obezbeđuje plasman na Mundijal u Rusiji

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalMilovan Rajevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara