"Vatutin"
"Vatutin"

Predsednik CSKA: Navijanje? Malo ko može da se poredi sa Srbima!

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.04.16. | 10:25

"Imate neverovatnu publiku, to znam dobro jer smo pre nekoliko godina igrali i sa Partizanom. Bilo je nezaboravno", kaže Andrej Vatutin u intervjuu za Blic

VatutinCSKA vodi s 1:0 u četvrtfinalnom obračunu protiv Crvene zvezde, a pred drugi meč u seriji koji je na programu u četvrtak od 19 časova predsednik Armejaca Andrej Vatutin u razgovoru za Blic istakao je da Zvezda ima odličan sklop domaćih i stranih košarkaša, da veruje u profesionalnost Miloša Teodosića, kao i da u Beogradu očekuje fantastičnu atmosferu.
"Ne smemo da budemo nestrpljivi niti da potcenjujemo Zvezdu. O tome nema govora, Zvezda je zasluženo ovde, ima fantastičnog trenera i ono što mi se posebno sviđa - odličan balans domaćih i stranih igrača. Odlično su ukomponovani i mesto u plej-ofu za njih nije nagrada već zasluga. Svoje mesto ovde su dobili tako što su pobedili Real, Himki, Lokomotivu... Ipak, u borbi za Fajnal for sada mogu da igraju rasterećeno i to je njihova prednost. Igraju bez pritiska jer se od njih ne očekuje previše", rekao je Vatutin za Blic.

TROSTRUKI SUPERPAR, GRUPA 8
CSKA - CRVENA ZVEZDA: 1(1,15); X (29,7); 2 (11,0) 

Izabrane vesti

Teodosić protiv Zvezde?
"Veoma dobro znam šta njemu Zvezda znači i da je za njega ova serija posebna. Igraće protiv svojih emocija, s čime se do sada nije susretao. Pretpostavljam da će mu još teže biti u Beogradu. Ali, an sreću, znam dobro i kakav je profesionalac", kaže Vatutin.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Vatutin u Beogradu očekuje fantastičnu atmosferu.
"Mislim da će to biti fantastična utakmica u isto takvoj atmosferi. Kada je takva podrška sa tribina kvalitet košarke je bolji. To se videlo iz Zvezdinih mečeva koje je igrala kao domaćin. Srbija ima neverovatnu publiku, to znam dobro jer smo pre nekoliko godina igrali i sa Partizanom. Bilo je nezaboravno. Mislim da malo ko može da se poredi sa vama... Kod nas je publika drugačija, u Beogradu ćemo igrati protiv šest igrača", istakao je Vatutin.

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaRusijaEvropaEvroligaCSKA MoskvaFK Crvena zvezdaAndrej Vatutin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara