"Lukić, Živković, Veljković, Grujić i Bjelica"
"Lukić, Živković, Veljković, Grujić i Bjelica"

Problemi u mladoj reprezentaciji: Nema Grujića i Veljkovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.11.16. | 12:15

Ne baš idealan uvod pred baraž s Norvežanima

Lukić, Živković, Veljković, Grujić i BjelicaMlada reprezentacija Srbije nekomletna je počela pripreme za baraž sa Norvežanima, vredan plasmana na Prvenstvo Evrope u Poljskoj naredne godine.

Selektoru Tomislavu Siviću danas, u hotelu M u Beogradu, javili su se svi igrači osim Marka Grujića i Miloša Veljkovića, čiji se dolazak očekuje naknadno, ali je neizvesno da li će moći da igraju prvi meč baraža, zakazan za petak, na stadionu Partizana (18 časova).

Izabrane vesti

Grujiću je ustanovljeno određeno opterećenje na loži, zbog čega nije bio ni u protokolu susreta sa Votfordom i prema informacijama sa lica mesta,  Liverpulovi lekari moraće dodatno da ga pregledaju (jedan pregled odrađen u subotu), kako bi ustanovili težinu povrede.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Ukoliko na Enfildu procene da je visoki vezista u stanju da igra, on će se već sutra priključiti mladoj reprezentaciji.

S druge strane, Miloš Veljković je juče igrao 90 minuta za Verder protiv Šalkea, ali se i on požalio na povredu. Takođe, manje poteškoće ima i Aleksandar Čavrić.

Prvi meč sa Norvežanima na programu je u petak, a revanš narednog utorka u Dramenu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Tomislav Sivićreprezentativni fudbalmlada reprezentacija SrbijeMlada reprezentacijaMiloš Veljkovićmeđunarodni fudbalMarko Grujićkvalifikacije za ep u21

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara