""
""

Promena na golu Orlića: Povređenog Rajkovića menja Boris Radunović

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.15. | 13:43

Golman Makabija se požalio na bol u kolenu

Nevolja za mladu reprezenatciju Srbije u osvit derbija sa Italijom. Golman Predrag Rajković povredio je koleno i sigurno neće braniti u večerašnjem susretu kvalifikacija za Prvenstvo Evrope protiv Azurina, koji je od 18.30 na programu na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Rajković je na treningu povredio ligemente i sleduje mu nekoliko sedmica pauze. Povreda nije teže prirode, međutim, zahteva mirovanje, te će bivši kapiten Crvene zvezde propustiti i utakmice za svoj novi klub Makabi iz Tel Aviva, u prvenstvu Izraela, kao i Ligi šampiona.

Izabrane vesti

Umesto njega, selektor Tomislav Sivić će ka poslednju branu napadima Azura postaviti Borisa Radunovića, koji bi trebalo da dobro poznaje protivnika, s obzirom da se letos iz Rada preselio u Atalantu.

Na ishod utakmice četvrtog kola Grupe 2 kvalifikacija za EP u Poljskoj možete se kladiti i u Kladionici MOZZART. Kvote pogledajte OVDE.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalPredrag Rajkovićmlada reprezentacija Srbijemeđunarodni fudbalkvalifikacije za ep u21Boris Radunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara