"Sou i Vijnaldum"
"Sou i Vijnaldum"

Pršti u Sanderlendu: Gol mašina i najbolji fudbaler Eredivizije na korak su od potpisa

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.15. | 18:04

Musa Sou i Georgino Vijnaldum na vratima Crnih mački

Sou i VijnaldumLepe vesti za sve pristalice Sanderlenda! Kako svetski mediji prenose u taj klub bi mogla da se sjate dva ozbiljna pojačanja. Musa Sou, koga još zovu i Gol mašina zbog sjajnih igara u Renu, na korak je od potpisivanja ugovora sa Sanderlendom, prenosi Lekip.

Njemu je ostala još godina dana ugovora, pa je vrlo izvesno da će potražiti novu sredinu, uprkos ne tako lošim igrama u dresu Kanarinaca. On je ove sezone dao 14 pogodaka na 33 odigrana meča, a ukupno za Fenerbahče dao je 51 gol na 102 duela što daje prosek od tačno gola u dve utakmice. Pomenuti rekord u Renu je bi odosta impresivniji, tu je postigao 31 gol na 54 meča.

Izabrane vesti

Pored Senegalca, meta Crnih mačaka je i veoma talentovani  Georgino Vijnaldum, koji je protekle sezone proglašen za najboljeg igrača u Erediviziji. Zanimljivo, to znači da je bio ispred Memfisa Depaja koga je Mančester junajted platio  oko 25.000.000 evra.

Ponuda Sanderlenda za Vijnalduma nije baš toliko izdašna kao Mančesterova za Depaja. Pominje se suma od 11.000.000 evropskih novčanica. Nema sumnje da se sa nestrpljenjem čeka odgovor PSV-a.

(FOTO: Action images)


tagovi

Super ligSanderlendPSV AjndhovenPremijer ligaletnji prelazni rok 2015Georginio VijnaldumFenerbahčeEvropaEredivizijaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara