""
""

Prvi put u Srbiji: Video bim u Humskoj 1, Grobari gledaju Partizan - Voždovac

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.05.17. | 17:18

Kazna ostaje, navijači se snašli...

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je odrezala kaznu, a kako u svakom zakonu ima rupa, navijači Partizana našli su način kako da maltene uživo posmatraju duel sa Voždovcem. Jedan od ključnih u borbi za šampionsku titulu.

MOZZART Sport saznaje da će u subotu popodne, sa spoljne strane zapadne tribine stadiona u Humskoj 1 (bliže severu), biti instaliran video bim. Dimenzije će biti tri puta pet metara. Na njemu će se emotivati signal TV Arenasport 1 sa terena, pa će Grobari, ipak, imati priliku da na originalan način podrže ekipu Marka Nikolića.

Izabrane vesti

Ova ideja posledica je velikog nezadovoljstva koji se među pristalicama Parnog valjka javio posle odluke disciplinaca FSS da suspendiju stadion Partizana za naredne dve utakmice (doduše, crno-beli su najavili žalbu). Još juče je pokrenuta inicijativa da se pristalice okupe ispred objekta i pesmom podrže tim, a sad se otišlo i korak dalje, pa će u subotu biti viđeno nešto što nikad ranije nije bio slučaj u fudbalskoj Srbiji.
Ako bude tako i ako im se to dozvoli, biće odlično. A i ako ne bude, sama njihova ideja pokazuje da se stvorila sinergija između igrača i navijača i to je dobro u završnici takmičenja“, predočio je ranije danas šef sturke Partizana Marko Nikolić, u trenutku kad se znalo samo za inicijativu koja se tiče organizovanog navijanja.

Sad će ono dobiti dimenziju više, jer će osim "tona" imati i sliku.

Meč Partizan - Voždovac na programu je u subotu od 17.00, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

GrobariFK PartizanSrbijastadion PartizanaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara