Real razmatra igrače na pozajmicama

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.04.19. | 18:28

Ima ih 11

Zinedin Zidan se vratio u Real Madrid, počelo je već spremanje tima za sledeću sezonu, a naredno leto će biti vrlo interesantno za Kraljesvki klub. Pored skupih pojačanja, Real već sada razmatra situaciju vezanu za igrače koji su na pozajmicama. Marka piše da ih Real ima 11.

Najzvučnija imena među pozajmljenim fudbalerima su Mateo Kovačić i Martin Odegard. Hrvat nije imao najbolji odnos sa Zidanom, a trenutno je u Čelsiju. Učiniće sve da bude što dalje od Reala. Odegard sa druge strane veruje da njegovo vreme tek treba da dođe.

Izabrane vesti

Dva ostala zanimljiva slučaja su i Raul de Tomas (Rajo Valjekano) i Borha Majoral (Levante). U pitanju su dva napadača koja su pozajmljena timovima iz Primere. Njihova budućnost će se pomno pratiti jer su Realu potrebna pojačanja u napadu.

Kraljevski klub prati i Andrija Lunina, golmana iz Ukrajine koji je u Leganesu, ali je branio samo na pet utakmica. Njegovo prebacivanje u prvi tim Reala zavisiće od sudbina Tiba Kurtoe, Kejlora Navasa i Luke Zidana.

Teo Ernandez će zavisiti od situacije Marsela, a tu je i Serhio Regulion.

Na pozajmicama su, sa manjim šansama da budu u prvom timu Reala, i Alvaro Tehero, Aleiš Febas, Oskar Rodrigez, Serhio Dijas i Mink Peters.

Foto: Reuters


tagovi

Zinedin ZidanMateo Kovačić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara