"slavlje posle meča u Razgradu"
"slavlje posle meča u Razgradu"

Rendulić o jeftinim golovima: Nije nesigurnost, nego nismo spremni

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.07.16. | 08:18

“Psihološka prednost na našoj strani“, dodaje Luis Ibanjez

slavlje posle meča u RazgraduOdličan rezultat, ali i greške koje ne dozvoljavaju crveno-beloj javnosti da se kako treba proslavi 2:2 na gostovanju kod Ludogoreca u Razgradu. U odbrani i dalje škripi. Da nije tako vrlo je verovatno da bi se Crvena zvezda iz Bugarske vratila i sa pobedom za pasom.

Neuigranost? Nedostatak kvaliteta? Manjak samopozdanja? Zoran Rendulić kaže: ništa od toga.
"Ti primljeni golovi nisu bili plod nesigurnosti već nepotpune fizičke spreme. Biće potrebno vreme da budemo maksimalno spremni", ističe Rendulić, uveren da će Zvezda rasti iz nedelje u nedelju.

Izabrane vesti

Ali upozorava da nije vreme za euforiju.
"Čeka nas još teža utakmica u Beogradu. Opet, da nam je neko pre utakmice da ćemo dati dva gola u gostima, odmah bismo prihvatili. Nismo bili favoriti pre ovog dvomeča, ali sada jesmo".

Saigrač iz poslednje liniju Luis Ibanjez takođe je svestan da je srpski šampion mogao i bolje od ovih 2:2. I ne može da prežali taj drugi primljen pogodak.
"Nedostajala nam je koncentracija u finišu. Mogli smo i bolje da prođemo, ali imamo rezultat koji nam daje šanse kod kuće. Šanse su i dalje 50-50. Ludogorec je dobra ekipa i sigurno će doći u Beograd da igra kao i ovde. Međutim, psihološka prednost možda i jeste na našoj strani. Nismo izgubili, što je i bila želja, a dali smo dva gola, što će nam puno značiti", kazao je Ibanjez.

(FOTO: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić)


tagovi

Zoran RendulićSrbijaLuis IbanjezLudogorecLiga šampionaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara