Roki, ne hvataj se za džep!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.07.18. | 12:15

Kvota da će biti manje od 4,5 žutih kartona je 1,70

Đanluki Rokiju ukazano je poverenje da sudi peti meč osmine finala na Mundijalu između Brazila i Meksika (16.00, TV RTS 1). Italijan je po proceni sudijske komisije FIFA odradio dobar posao u grupnoj fazi, gde je delio pravdu na utakmicama Portugal - Španija (3:3, 1:1 u žutim kartonima) i Japan - Senegal (2:2, 2:3 u žutim kartonima). Kada smo kod javnih opomena, ne treba zaboraviti da je Roki tri kartona na meču Samuraja i Lavova Terange podelio u razmaku od 90. do 93. minuta. Još preciznije - izuzimajući pomenute kartone u finišu, na oba mundijalska susreta, iskusni arbitar je pokazao po jedan za svaku ekipu.

Izabrane vesti

Kladionica MOZZART u slobodnoj igri za prvu današnju utakmicu nudi i igru - koliko će biti žutih kartona? Ukupno, u prvom poluvremenu, u prvom poluvremenu po ekipi i razlika u odnosu na postavljeni hendikep. Shodno priči sa početka teksta, čini se da će granica od 4,5 žuta kartona teško biti prebačena. A kvota na igru "manje" je 1,70.

Možete se kladiti i na to ko će biti prvi strelac, a ko strelac uopšte (u SPECIJALU i na strelca uz pobednika njegove reprezentacije), da li će prvi gol pasti do 31. minuta, koliko će biti šuteva u okvir gola, faulova, ofsajda... Ma, prava poslastica!

Evo i kompletne ponude koju možete odigrati na uplatno-isplatnim mestima kladionice MOZZART:

Foto: Shuttersotck


tagovi

Đanluka Rokisportsko klađenjeSlobodna igraRusija2018Reprezentacija Brazilareprezentacija Meksika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara